Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.689
% 2.36
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.689
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

4 Analist, Bitcoin Fiyatını İnceledi: İşte Beklenen Seviyeler!

Lider kripto para birimi dün gece 40 bin dolarda yoğun bir mücadele verdi, ancak 4 kripto analisti Bitcoin (BTC) fiyatının hangi seviyelere ulaşabileceğini bulmak için uygun bir zaman olduğunu düşünüyor.

Bu hafta Bitcoin 40 bin dolar uçurumundayken izlenecek seviyeler

TradingView’den alınan veriler, Bitcoin fiyatının 17 Şubat’ta ılımlı bir satış yaşadığını ve Cuma gününe kadar devam ettiğini, bu sürede Bitstamp borsasında 40.330 dolara kadar gerilediğini gösteriyor.

Aşağıda bir kırılma durumunda ortak bir geri tepme bölgesi 38.000 dolar ve dün gecenin en düşük seviyelerine ulaştığımızda, Twitter analisti Credible Crypto, bu miktarı ileriye taşımanın önemini vurguladı:

Dip seviyesiniz 32 bin dolarsa, daha yüksek bir dip (HL) oluşturmak için aşağı yön aşağıdaki YEŞİL bölgeyle sınırlandırılmalıdır. Bu benim esasım ve bu bölgeyi korumamızı ve aylık engelleri bir kez daha aşmamızı bekliyorum.

Bazıları, tanınmış bir kripto yatırımcısı olan Crypto Ed’in 40.000 dolarlık test hakkında bile çekincelerini ifade etmesiyle potansiyel hakkında daha az hevesliydi. Ed Bitcoin hakkında şunları söyledi:

40 bin dolar uçurumunda asılı, dünkü (benim için) beklenmedik aşağı hareketin ardından bir mucize gerekiyor gibi geliyor.

Bu arada, türev piyasa yapısı makro dip seviyesinin 32.000 dolar civarında olduğunu doğruluyor. Analist Dylan LeClair’e göre, teklif sahipleri, fiyat istikrarı için fazlasını vererek, Ocak ayında gerçekleştiğinde bu noktaya girdi. Grafikle ilgili bir dizi tweet’ten birinde, “BTC dolar türev piyasasındaki spekülatif hava neredeyse tamamen çözüldü ve spot piyasa teklifleri Ocak başında 33 bin dolarda tutuldu” dedi.

LeClair, hiçbir şeyin değişmediğini düşünüyor

Bazı yatırımcılar uzun vadede gergin olsa da, LeClair hiçbir şeyin gerçekten değişmediğini ve Bitcoin’in dört yıllık halving döngüleriyle hala programa uygun olduğunu iddia etti:

Makro durumdan bağımsız olarak, Bitcoin para kazanma süreci devam ediyor. Tüm belirsizlikle birlikte, BTC önceki döngünün başlangıcında olduğundan neredeyse daha yüksek bir seviyede işlem görüyor.

Beklendiği gibi, gecenin en düşük seviyeleri, ayın 30.000-40.000 dolar koridorundan çekilmesinin başlangıcından kalan bir CME Bitcoin vadeli işlem boşluğunu doldurdu.

Bir uzmana göre fiyat sorunu “büyük ölçüde gürültü”

Varlık yönetimi Fidelity’de küresel makro direktörü Jurrien Timmer, yılın en yüksek ve en düşük seviyelerine baktıktan sonra fiyat araştırmasından çok yıllı ağ genişlemesine doğru bir kayma çağrısında bulunuyor:

Bitcoin, çalkantılı bir ticaret aralığında yaklaşık bir yıldır 30 ile 65 bin dolar arasında sallanıyor. Birçok insan bir şeyin daha iyi mi yoksa daha kötü mü olduğunu tartışmayı sever, ancak bu sadece gürültü. Bitcoin’de önemli olan ağdır.

Timmer’a göre Bitcoin’in fiyat hedefleri, Apple’ın 1990’lardan günümüze dönüşümü ile karşılaştırılabilir.

Sonuç, 1 milyon dolara çok daha yavaş bir yol olabilir ve birçok kişinin beklediğinden daha fazla olabilir, ancak ağ temelleri ve benimseme her zaman önce gelmelidir. coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, Bitcoin hash rate hafta boyunca ATH seviyelerine yükseldi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir