Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.720
% 0.50
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.720
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

4 Analist: Bitcoin Fiyatı, Şimdi Bu Seviyelere Gidiyor!

Bitcoin fiyatı 45 bin dolar ve üzerini zorlamaya çalışırken, analistler sıradaki direnç seviyelerini arıyor. Bu yazıda, 4 uzman kripto para analistinden bu yöndeki beklentileri ve tahminleri alıyoruz. Ayrıntılar Coinmühendisi.com‘da.

40 bin dolar rallisinin ardından Bitcoin için sırada neler var?

Yakın tarihli Youtube yayınında Benjamin Cowen, Bitcoin’in küresel piyasalarla korelasyonunu kırmaya başladığından, borsanın Bitcoin (BTC) fiyatını nasıl etkileyebileceğini değerlendirdi. Analist, Bitcoin için iyimser tabloyu ortaya koyan S&P ve Nasdaq çöküşü esnasında kripto paralardaki gelişmelerin altını çiziyor. Cowen’e göre, yatırımcılar, altcoin piyasanın toparlanmaya başlaması için bir sinyal olabileceğinden, boğa piyasası destek bandına göre Bitcoin’in performansını izlemeli. Analist ayrıca, BTC’nin 20 haftalık SMA ve 21 haftalık EMA seviyelerini birleştiren teknik bir indikatör olan Bitcoin’in boğa piyasası destek bandını da yakından takip ediyor.

Bitcoin fiyatının sıradaki kritik direnç seviyeleri

Bir diğer uzman “Cred”, Bitcoin’in 40.000 dolar seviyesini geri almasının, piyasa değerinin teknik piyasa yapısına göre en büyük kripto için iyiye işaret ettiğini söylüyor:

Tekniklere gelince, piyasa 40000 doların ortalarında çoklu zaman dilimi direncine yaklaşıyor. 46000-47000 dolar, iyi bir haftalık çizgi.

Cred, Bitcoin’in ayların en büyük günlük kazançlarından biri olan 45.000 dolarlık alana son yükselişinin, birden fazla yeniden testten sonra 50.000 doların altındaki direncin zayıfladığını gösterdiğini ekliyor:

Direnişin zayıfladığını gösteren bazı işaretler var. Momentum/daha sürdürülebilir trend, daha yüksek bir zaman dilimi bazında 47000 doların üzerinde tetiklenir. Sığ olmayan geri çekilmeler (40000 doların çok altında) muhtemelen düşüş eğiliminde.

Son olarak Cred, Bitcoin’in Şubat’ı 43,953 dolarla yüksek bir notla kapattıktan sonra yapıcı göründüğünü söyledi. Analist, Bitcoin’in güçlü aylık kapanışının BTC’nin hala 33.000 dolarlık destek ve 47.000 dolarlık direnç arasında geniş bir aralıkta işlem gördüğünü gösterdiğini söylüyor. BTC’nin hala yatay bir pazarda olduğuna inansa da, Bitcoin’in 47.000 dolardan direnç kazanması durumunda yükseliş momentumu toplayacağını ve %30’luk bir dalgalanmayı ateşleyeceğini ekliyor:

Dikkat edeceğim seviye, 58.000 dolar, en yüksek aylık kapalı seviyeyi ekleyeceğim. Bundan çıkarılacak şey şu ki, 43.000 dolar ve 47.000 dolar orta aralık kırılırsa, 58.000 dolara doğru yüksek bir zaman diliminde hareket etmenin pek bir yolu olduğunu düşünmüyorum.

Uzman piyasa analistleri son fiyat yükselişinin nedenlerini açıkladı

Piyasa analizleri tarafında, kıdemli stratejist Tom Lee, Ukrayna hükümetinin Bitcoin olarak bağış istemesinin kripto para biriminin faydasını gösterdiğini ve piyasa için olumlu bir işaret olduğunu söyledi. Lee ile aynı görüşte olan piyasa yatırımcısı Mark Mobius Salı günü CNBC’ye verdiği demeçte, zengin Rusların şu anda Batı yaptırımlarını aşmanın yollarını aramasının, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerine yarayacağını ekliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir