Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.178
% 1.24
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.178
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

4 Analist, Altcoin Portföyünü Açıkladı: İşte Listedeki 27 Coin!

Kendileri için en iyi kripto para portföyünü oluşturmaya çalışan yatırımcılar, ünlü analistlerin çantalarında neler olduğunu merak ediyor.  coinmuhendisi.com olarak hazırladığımız bu yazıda, yerli ve yabancı analistlerin yakın zamanda portföyünde olduğunu açıkladığı altcoin projelerini ele alacağız.

Analistlerin portföyünde hangi altcoin projeleri yer alıyor?

Öncelikle tanınmış yabancı bir kripto para analisti olan Josh Rager’ın 2 Ocak’ta paylaştığı portföyüne göz atalım. Rager, Twitter’daki paylaşımına göre, mevcut durumda Avalanche (AVAX), Cosmos (ATOM), Dusk Network (DUSK), Near Protocol (NEAR) ve Skale (SKL) coin’lerini elinde tutuyor.  Öte yandan, Rookie (altcoinrookie), yakın zamanda attığı bir tweet’inde 4 ayrı merkezi olmayan finans (DeFi) projesine yatırım yaptığını açıkladı. Analistin gönderisine göre mevcut durumda portföyünde olan altcoin’ler şu şekilde: YetiSwap (YTS), MRHB DeFi (MRHB), ApeSwap Finance (BANANA) ve Canary (CNR).

Türkiye’deki kripto para topluluğunun yakından takip ettiği bir başka analist olan Enes Turan da 4 Ocak’taki bir gönderisinde Holo (HOT), Casper (CSPR), Radio Caca (RACA), Reef Finance (REEF), Flamingo Finance (FLM), BakeryToken (BAKE), Auto (AUTO), Swipe (SXP) ve Newscrypto Token (NWC)’a dikkat çekti. Bu coin’lerin listesini, “yatırım çantam” diyerek paylaştı.

Son olarak, Erhan Ünal çantasındaki altcoin’lerin Smooth Love Potion (SLP), BakeryToken (BAKE), Auto (AUTO), Ethereum Name Service (ENS), WazirX (WRX), Mobox (MBOX), Internet Computer (ICP), Filecoin (FIL), Chiliz (CHZ), Hero Arena (HERA), Bunicorn (BUNI) ve fan tokenlar olduğunu ifade ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir