Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.213
% 3.88
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.213
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

37 Trilyondan Fazla SHIB Merkezi Olmayan Borsada!

SHIB ekosistemi ile ilgili veriler paylaşan Shibainuart’a göre, şu anda Shibaswap’ta 37 trilyon SHIB’den fazla token bulunuyor.

Shibaswap’ta devasa SHIB var!

Shiba Inu topluluğuna adanmış ve genellikle Shiba Inu ekosistemi ile ilgili paylaşımlar yapan bir Twitter kullanıcısı olan Shibainuart’a göre, şu anda Shibaswap’ta stake edilen 37 trilyon SHIB’den fazla token var. Shiba Inu’nun diğer ekosistem tokenleri, LEASH ve BONE, şu anda stake arzında 35.533 ve 66.222409 tokene sahip.

Shibaswap, Shiba Inu’nun yerli merkezi olmayan borsası (DEX). Temmuz 2021’de piyasaya sürülen Shibaswap Borsası, token değiştirme ve likidite havuzları gibi mevcut merkezi olmayan borsalarla aynı özelliklerin yanı sıra, staking ve yönetişimi de barındırıyor.

Shibaswap, ekosistemlerin ana tokeni Shiba Inu ve diğer iki ERC-20 bazlı token, LEASH ve BONE ile güçlendiriliyor. Toplam 250 milyon arzla BONE, platformun yönetişim tokeni olarak hizmet etmeyi amaçlıyor. BONE token sahipleri, Shibaswap protokolünde iyileştirmeler önermek ve oy vermek için ‘Doggy Dao’yu kullanabiliyorlar.

Burn Portalı, 22 milyardan fazla token yaktı

Raporlara göre, Shib Burn Portal’ın operasyonunun ilk haftasında 22 milyardan fazla SHIB tokeni yakıldı. SHIB tokenlerini yakma (burn) adresine taşıyarak, kullanıcılar bunları dolaşımdaki arzını kalıcı olarak kaldırabiliyorlar. Bu şekilde, tokeni biraz daha kıtlaştırarak, potansiyel olarak değerini arttırmaya çalışıyorlar.

Shiba Inu temalı bir burger restoranı olan Welly, Shiba Inu topluluğunun şirketin %15’ine sahip olacağını duyurdu. Faaliyetlerden elde edilen gelirin bir kısmı topluluğa verilecek. Ek olarak, topluluk bu tokenleri yakma veya yeniden kullanma seçeneğine sahip olacak. Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere Welly daha önce SHIB tokenlerinde toplanan gelirin bir kısmının yakılacağını belirtmişti.

Bu arada, SHIB’nin fiyatı başka bir büyük hamleye hazırlanırken, balinalar onu biriktirmeye devam ediyor. En büyük iki Ethereum balinası, son 24 saat içinde şaşırtıcı bir şekilde 200 milyar SHIB topladı. WhaleStats verilerine göre Shiba Inu, USD değeri açısından bir kez daha balinalar için en büyük token pozisyonu haline geldi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir