Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.385
% 0.06
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.385
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

36 Uzmandan Şoke Eden Shiba Inu Tahmini: Satın!

Yeni bir Finder raporuna göre Shiba Inu (SHIB) için tahminler olumsuz yöne dönmüş durumda. Rapor, en büyük ikinci meme coin olan SHIB’in bu yıl keskin kayıplara yöneldiğini ve piyasa katılımcılarının çoğunluğunun buna cevabının “satmak” olduğunu gösteriyor. İşte detaylar…

Shiba Inu için olumsuz tahmin

Blockchain veri firması Finder’dan alınan bir rapor, bir ankete katılanların yüzde 73’ünün traderların SHIB satması gerektiği görüşünde olduğunu gösterdi. Finder, 36 fintech uzmanıyla anket yaptı. Genel fikir birliği, SHIB’nin 2022 yılına kadar kademeli olarak değerini kaybedeceği ve 2030 yılına kadar sıfıra yakın bir değere sahip olacağı yönünde.

Token raporun 2022 sonu için öngörülen seviyesinin çok altında işlem görüyor. SHIB şu anda 0.00001236 dolarda, Finder raporu ise tokenın 0.00001875 dolarla yılı bitirmesini bekliyor. Ancak SHIB’in bu fiyat düşüşünün ardında en son yaşanan kripto para çöküşünün olduğunu belirtmekte fayda var. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere BTC’nin son bir yılın en düşük seviyelerini görmesine neden olan bu çöküş, birçok piyasa katılımcısını şaşırttı.  Finder analistleri, SHIB gibi meme coin’lerin çok az fayda sağladığını ve fiyatların, topluluk etrafındaki hype ile hareket ettiğini belirtiyordu.

Uzmanlar: “SHIB gibi şeyler ölecek”

Finder’a göre, teknik göstergeler de 2 numaralı meme coin’de satışa işaret ediyor. SHIB’in 2025 yılına kadar 0.0000025 dolara düşmesi ve 2030 yılına kadar sıfıra yakın bir değerde olması bekleniyor. Pazar olgunlaştıkça ve sermaye her oyuncunun bir ödül kazanması umuduyla sahaya dağılmak yerine kaliteye ve değere akmaya başladıkça SHIB gibi şeylerin öleceği düşünülüyor. DigitalX Asset Management fon başkanı Matthew Harry, Finder’a şunları söyledi:

Terra’nın son çöküşü gibi piyasayı değiştiren olaylarla birlikte, yatırımcılar ne satın aldıkları konusunda daha anlayışlı hale gelebilirler. Yükselen enflasyon ve faiz oranlarının da SHIB’in 2021’deki yükselişinde önemli bir rol oynayan likiditeyi azaltması bekleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir