Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.522
% 3.13
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.522
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

36 Uzman: Ripple Bu Tarihte 2,55 Doları Görecek!

Sektör uzmanları, SEC tarafından Ripple aleyhine açılan davanın sonucuna dayanarak XRP için tahminlerde bulunuyor. Ripple yatırımcıları, blockchain şirketi ile ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasında devam eden davanın ortasında XRP’nin ne kadar kötü performans gösterdiğini hayal kırıklığı içinde izlediler.

Sektör uzmanları Ripple için neler düşünüyor?

Bununla birlikte, endüstri uzmanları coin’in bu yılın sonuna kadar 2.55 dolara ulaşacağına inandığından, davanın neden olduğu XRP’nin olumsuz performansı geçmişte kalabilir. 36 sektör uzmanının görüşleri, dava sonucunun piyasa değerine göre altıncı en büyük kripto paranın fiyatını nasıl etkileyeceğini anlama çabalarının bir parçası olarak finans trendi anket platformu Finder tarafından bir raporda derlendi.

Uzmanlar, davanın sonucu Blockchain şirketinin lehine giderse XRP’nin yüzde 260’ın üzerine çıkarak 2.55 dolara ulaşacağını tahmin ediyor. Ankete göre, uzmanlar ayrıca Blockchain şirketine karşı bir sonucun XRP fiyatının yıl sonuna kadar 0.68 dolara düştüğünü görebileceğini belirtti. İlginç bir şekilde analistler, SEC davasında olumlu bir sonucun kripto paranın 2025 ve 2030 yıllarında sırasıyla 3.61 ve 4.98 dolara yükselmesine neden olacağına inandıkları için önümüzdeki yıllarda XRP için daha fazla seviyelerin görülebileceği tahmininde bulundular.

Negatif XRP tahmini de var

Bu arada, tüm analistler XRP’nin yıl sonuna kadar muazzam bir büyüme kaydedeceğine inanmıyor. CoinFlip’in kurucusu Daniel Palotsky’ye göre, XRP 2022’nin sonundan önce yalnızca 0.90 dolara kadar yükselecek. Benzer şekilde, DigitalX Asset Management fon başkanı Matthew Harry, XRP’nin yıl sonundan önce 5 doların üzerine çıkabileceği tek zamanın Ripple’ın davayı kazandığı zaman olduğunu belirtti.

Dava sonucunun ardından XRP fiyatı hakkında düşüncelerini bildiren 36 sektör uzmanının yüzde 23’ü insanların kripto para satın almasını tavsiye ederken, yüzde 45’i yatırımcıların elinde tutmaya devam etmesini önerdi. Ayrıca, panelistlerin yüzde 32’si, Ripple’ın SEC’e karşı zafer elde edemeyeceğini düşündükleri için daha fazla kayıp kaydetmemek için insanların XRP varlıklarını boşaltmaları gerektiğini önerdi. Bu arada, dava hızlı bir şekilde özet karara yaklaşıyor ve tüm hareketlerin ve cevapların 2022 Kasım ortasına kadar sunulması bekleniyor, bu da davanın yıl sonundan önce bitebileceğini gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve , ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir