Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.041
% 0.83
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.041
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

36 Uzman: Ethereum Aralık’ta Bu Seviyelerde Olacak!

Kripto para uzmanlarından oluşan bir panel, piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum (ETH) fiyatının yıl sonuna kadar ulaşabileceği seviyeleri tahmin ediyor.

36 FinTech uzmanı, Ethereum fiyatının yıl sonuna kadar 5,780 dolara ulaşacağını tahmin ediyor

Rakamlar, Finder tarafından düzenlenen kripto para uzmanlarının tahminlerinden geliyor. Ocak 2022’de yapılan anketle karşılaştırıldığında, uzmanların yıl sonu için tahminlerini 6.500 dolardan düşürdüğü görülüyor. 2025 yılına gelince, uzmanlar daha önce kripto para biriminin 10.810 dolardan işlem göreceğini tahmin etmişti, ancak şimdi fiyat tahminlerini 11.760 dolara yükselttiler. Ancak uzmanların 2030 için tahminleri 26.330 dolardan 23.370 dolara düştü.

Canberra Üniversitesi’nde kıdemli öğretim görevlisi John Hawkins de dahil olmak üzere bazı uzmanlar, kripto para birimi konusunda oldukça düşüş bekliyor ve altcoin’lerin “BTC fiyatını oldukça düşüncesizce takip ettiğini ve ortak bir spekülatif balonun parçası gibi göründüğünü” söylüyor.

Panelistler, gelecek ETH yükselmelerini değerlendiriyor

Panel üyeleri, Ethereum’un Beacon Chain ile yakın zamanda birleşmesini – ağın bir Proof-of-Stake konsensüs algoritmasına geçişini görecek – ETH’nin lider bir Blockchain olarak konumunu iyileştirecek bir hareket olarak tartıştı. Coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız Thomson Reuters’den Joseph Raczynski şunları söylüyor:

İnsanlar yıllardır bunu bekliyor. Çok daha güvenli, %99 daha enerji verimli ve deflasyonist olmalıdır. Bu, lider bir Blockchain olarak potansiyelin üçlüsü değilse, ne olacağını bilmiyorum.

Morpher CEO’su Martin Fröhler, ETH’nin yılı 10.000 dolarda kapatacağını tahmin ediyor ve birleşmenin (merge) etkilerini bunun için potansiyel bir neden olarak gösteriyor. Fröhler’e göre:

Ödüller şu anda madencilere ödenen net işlem (eski baz) ücretlerini içerecek.

Fröhler’in yorumları, Ethereum staking getirilerinin ağın birleşmesinden sonra iki katına çıkabileceğini öne süren bir Coinbase raporunu yansıtıyor. Panelistlere, Ethereum satın alma, satma veya HODL zamanı olup olmadığı sorulduğunda, %61’i artık satın alma zamanının geldiğini söylerken, %32’si sahiplerin pozisyonlarını korumasını önerdi. Sadece %6’lık kısım şimdi satış zamanı olduğunu söylüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir