Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.301
% 3.52
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.301
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

36 Ünlü Analist, Bu Metaverse Coin’de Ralli Bekliyor!

Popüler metaverse coin Apecoin (APE), 28 Nisan 2022’de, 26.70 dolar ATH seviyesine ulaştı ve 13.371 dolardan kazandığı ivme eşliğinde en büyük ilk 25 kripto paradan biri oldu. Yakın tarihte yayınlanan Finder anketine göre, analistler Apecoin fiyatının yılı 27 dolardan kapatacağını tahmin ediyor…

Uzmanlar metaverse coin fiyatının yıl sonu seviyelerini tahmin ediyor

Bu hafta, Finder.com, 36 finansal teknoloji uzmanının Apecoin’in (APE) gelecekteki fiyatı hakkında anket yaptığı yeni bir analiz yayınladı. Metaverse coin kısa süre önce manşetlere çıktı ve 28 Nisan’da piyasa değeri açısından 25. sıraya yükseldi. Perşembe günü 26.70 dolarla yeni zirveye ulaştı. Ancak, APE zirveden bu yana yaklaşık %15 kaybetti.

Finder panelistleri, APE fiyatının 2022’ye kadar 27.70 dolara ve 2025’e kadar 25 dolara ulaşmasını bekliyor. APE’yi satma konusunda, analistlerin %50’si satma zamanının geldiğini söylüyor, %33’ü yatırımcıların Apecoin tutması gerektiğinde ısrar ediyor ve %17’si satın alınması gerektiğini söylüyor. Tüm panelistlerin dörtte üçü, Apecoin’in (APE) DOGE veya SHIB gibi başka bir “meme” olduğuna inanıyor.

Swinburne Teknoloji Üniversitesi’nde fintech profesörü olan Dimitrios Salampacis, APE’nin yıl sonuna kadar 45 dolara ulaşabileceğine inanıyor. Salampasis’e göre:

Mevcut NFT çılgınlığı Apecoin’i etkiliyor. Bütün bu aşırı abartılmış kripto paraların kullanım potansiyelleri önemsiz olduğu için kaybolacağına ve değer kaybedeceğine inanıyorum.

“Apecoin 2030’a kadar yok olacak”

Yukardaki olumlu tahminlerin yanında, Digitalx Asset Management’ın fon başkanı Matthew Harry’den düşüş eğilimi gösteren bir bakış açısı geldi.

Digitalx yöneticisi, APE’nin mevcut değerinin hype’a dayandığını düşünüyor ve 2030 yılına kadar Apecoin’in yok olacağını düşünüyor:

Şu anda aşırıya kaçan DAO, Web3 ve BAYC/Degen temaları üzerinde bariz bir oyun gibi görünüyor. Yeni bireysel sermayeyi alana getirmek ve teslim etmek için tasarlanmış binlerce hypecoin yinelemesi gördüm.

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız ankette, panelistlerin %75’i APE’nin sadece “başka bir meme coin” olduğuna inanırken, %20’si APE’nin bir geleceği olduğunu düşünüyor ve sadece %5’i Apecoin hakkında “emin olmadıklarını” söylüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir