Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Coinmuhendisi-Genopets AMA Özeti

Coinmuhendisi-Genopets AMA Özeti 

 

26 mayıs 2022 tarihinde Coinmühendisi olarak AMA etkinliği gerçekleştirdiğimiz Genopets’in 3 ortak kurucusundan JAY sorularımızı yanıtladı ve proje hakkında detaylar verdi.

AMA  içerik ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.


Öncelikle kendisini tanıtmasını istediğimiz Genopets yöneticisi şunları iletti:

Ben JAY, Genopets’in 3 ortak kurucusundan biriyim. Genopets’te topluluğumuzu ve ortaklık çabalarımızı yönetiyorum. Yaklaşık bir yıl önce Genopets’e başlamadan önce 5 yıldan fazla bir süredir web3 alanındayım. Kazanmak için Taşın potansiyeli için gerçekten heyecanlıyım ve GameFI’nin Web3’ü toplu olarak benimsemesi gerekiyor.

Ufak bir bilgilendirmeden sonra Coinmühendisi’nin  Genopets kurucusuna  yönettiği 5 adet soru ile AMA etkinliğimiz devam etti.

S1. Genopets nedir?

C1. Genopets, Solana üzerine kurulu, aktif bir yaşam tarzı yaşamayı eğlenceli ve ödüllendirici kılan, Oynaması Ücretsiz, Kazanmak için Taşı NFT Mobil Rol Yapma Oyunudur.

Genopets, kullanıcının mobil cihazından aldığı adım verilerini blockchain Play-to-Earn ekonomisiyle birleştirir, böylece oyuncular, Genopet’in gelişen ve Genopet’leriyle savaşan Genoverse’ı keşfederken gerçek hayatta harekete geçmek için kripto kazanabilirler.

Genopets’inizi kendinize özen göstererek baktığınız bir Tamagotchi veya Pokemon gibi düşünün.

Birçoğumuzun Tamagotchi’mizle ilgilenirken, Pokémon’umuzu geliştirirken ve savaşırken, hatta çocukken ilk gerçek dünyadaki evcil hayvanımızı yetiştirirken deneyimlediğimiz nostaljiye saygı göstererek, kişinin kendisi ile evcil hayvanı arasındaki duygusal bağ, güçlü bir motive edici güçtür.

Bu duygusal güç, Genopets ekonomisinin öncülüdür ve oyunumuzu benzersiz kılan şeydir. Tüm oyuncular ücretsiz olarak bir genopet alacak ve hareket yoluyla evcil hayvanlarıyla bir ilişki kuracak, onu özelleştirecek, yükseltecek, seviye atlayacak ve nihayetinde Genopet NFT’lerini daha nadir ve değerli hale getirecekler.

Genopets, bir Kazanmak için Taşı oyunudur, ancak adımlarınızı sayan ve istediğiniz kadar ödül veren bir uygulamadan daha fazlası olan Genopets, evrimi ve büyümesi ayrılmaz bir şekilde bağlantılı olan dijital evcil hayvanınızla bir bağ kurmanıza dayanır. kendi. Oyun, Genopets yetiştirmek ve satmaktan ziyade, zanaatkarlık ve evrim üzerine odaklanmıştır. Siz kendinize bakarken evcil hayvanınızın bakımını üstlenmek, nadirliğini artırmak için onu yükseltmek ve özelleştirmekle ilgilidir.

Her günün sonunda, gün boyunca aktif olduğunuz için bir ödül olarak adımlarınızı biriktirirsiniz ve daha sonra, Enerjiyi KI Simgesine dönüştürmek, seviyenizi yükseltmek için Enerjiyi kullanmak gibi oyundaki her şeyi yapmak için kullanabileceğiniz Enerji alırsınız. evcil hayvanınızı besleyin, besleyin, besleyin ve evcil hayvanınızla oynayın ve diğer oyuncularla savaşın.

 

S2. Genopets’i oynamak ücretsizdir; herkes ücretsiz bir Genopet alır. Bu, oyun ekonominizde kazanmayı desteklemek için nasıl çalışır?

C2. Oyun ekonomimizi tasarlarken üzerinde durduğumuz en önemli şeylerden biri, oyunu herkesin oynayabilmesi için nasıl zevkli ve eğlenceli hale getireceğimizdi. Ne kadar kriptoya sahip olduklarına veya Web3 hakkında ne kadar bilgili olduklarına bakılmaksızın. GameFi’nin, oyunculara Web3 hakkında bilgi veren eğlenceli, eğlenceli, ödüllendirici oyun deneyimleri aracılığıyla milyarlarca oyuncuyu Web3’e dahil etme fırsatına sahip olduğuna inanıyoruz.

Bu nedenle Genopets’i oynaması Ücretsiz olacak şekilde tasarladık. Uygulamamızı indirdikten sonra herkes Genopet’ini ücretsiz olarak çağırabilecek ve yürümeye başlayacak. Attığınız adımlar, evcil hayvanınızın seviyesini yükseltmek ve onu oyunda daha nadir ve değerli kılmak için kullanabileceğiniz Enerjiye dönüşebilecek. Gelecekte Genopet’inizi oyundan çekip satabileceksiniz. Oynamak ve kazanmak ücretsiz. Ancak, tüm ücretsiz mobil oyunlarda olduğu gibi, oyununuzu hızlandırmanın ve ürün satın alarak kazanç potansiyelinizi artırmanın yolları vardır. Genopets’te, birincil verim sağlayan varlık, Genopet’iniz için bir ev olan Habitat’tır.

Bir Habitat edinmek, oyun oynama olanaklarınızı genişletir. Bu NFT ile oyununuzu hızlandırmak için güçlendirmeler (kristaller) üretebilir, adımlarınızdan gelen enerjiyi KI belirtecine dönüştürebilir, Genopet’inizi daha fazla özelleştirebilir ve sonuçta kazanç potansiyelinizi artırabilirsiniz.

İkili Kazanç Ekonomimiz ve Genopets’in nasıl ücretsiz oynandığı ve kazanıldığı hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz: https://medium.com/@genopets/the-dual-earning-economy-introduction-p2e-to-f2p-gaming-d78b72e48628

S3. Birçok Move to Earn Space’in artan popülaritesi ile Genopets rakiplerinden farklılaşmak için nasıl çalışıyor?

C3. Projeleri kazanmak için yapılan her hareketin rakip olması gerektiğine inanmıyoruz; Üst üste binen ve hatta gelecekte entegre olan oyunlar kazanmak için hareket görüyoruz. Özellikle Genopets’in nasıl tasarlandığı, dışarıda koşmak için GPS’e ihtiyaç duymaması, oynamakta özgür olması, ne kadar koşabildiğinizden çok Genopet’inize bakma deneyimi hakkında Genopets, günlük yaşamınıza katkı sağlar.

Yine de uygulama kazanmak için diğer hamlelerle karşılaştırıldığında, Genopets, Fitbit veya Strava’dan çok Pokemon Go’ya benziyor. Oyunun odak noktası, ne kadar koştuğunuz veya dışarıda koşunuzu takip etmek için GPS kullanarak nereye koştuğunuz değil, tamamen savaştığınız, ilgilendiğiniz ve aktif kalarak seviye atladığınız bir evcil hayvana sahip olma konsepti etrafında inşa edilmiştir.

Genopets uygulaması, siz gün boyu aktif kalırken, AVM’ye giderken, koşuya çıkarken, ofisinizde dolaşırken adımlarınızı takip edecek, Genopet’iniz yanınızda. Uygulamayı açın ve her günün sonunda adımlarınızı enerjiye dönüştürmek için sıralayın. Bu enerjiyi besleme, savaş, görevler, KI Token üretme ve hasat etme gibi tüm oyun içi eylemleriniz için kullanın veya evcil hayvanınızın seviyesini yükseltmek ve geliştirmek için XP’ye dönüştürün.

Gün boyunca yaptığınız diğer her şey için bir ödül. Gün boyu oyun kazanmak için başka oyunlar bile oynayabilirsiniz, ancak yürüdüğünüzde aynı zamanda Genopets de oynuyorsunuz.

Topluluğumuza katılın ve beta için kaydolun:
Herkese Açık Beta Bekleme Listesi: https://genopets.me/#connect
Twitter: https://twitter.com/genopets
Discord: https://discord.gg/genopets

S4. Kazanmak için Oyna ve Oyun kazanmak için Taşı’nın popülaritesi ile en yaygın sorulardan biri, oyunun nasıl sürdürülebilir hale getirileceğidir. Sürdürülebilir bir oyun ekonomisini nasıl kurarsınız?

C4. Sürdürülebilirlik ve keyif, oyun tasarım sürecimizin yol gösterici ilkeleri olmuştur. Kazanmak için hareket etmenin ötesinde, Genopets bir fitness oyunudur. Oyun mekaniğimiz hakkında daha fazla bilgiyi Litepaper’ımızda bulabilirsiniz: http://litepaper.genopets.me/

Genopets, aktif bir yaşam tarzının oyunlaştırılmış halidir. Oyunlar, sürdürülebilir bir ekonomiye ve finansal kazançtan daha fazlası üzerine kurulu eğlenceli bir oyuncu deneyimine yol açan musluklar ve lavabolar oluşturmak için derinlik, karakter gelişimi, strateji ve anlatı gerektirir.

Genopets, günlük işinizin yerini alabilecek bir oyun oynayarak para kazanmakla ilgili değil, aktif bir yaşam tarzına sahip olan oyuncular yaratmak ve onları ödüllendirmekle ilgilidir.
Genopets, siz günlük etkinliğinizin ödüllerini almak için uygulamayı açana kadar gün boyunca pasif olarak oynanır. Bu, günlük işiniz veya hatta oyun kazanmak için yaptığınız diğer oyunlar arasında bir ödünleşme değildir.

GameFi’de Sürdürülebilirlik 3 şeye indirgenir:
1. İnsanlar oyununuzu sadece kazanmak için oynayamaz.
2. Oyuncuların seçeneklere ihtiyacı var – Teşvik konularında strateji ve seçim
3. Oyuncuların bir günlük iş değil, bir yaşam tarzı inşa etmesi gerekiyor.”

S5. Bize şu ana kadar kaydedilen ilerlemeden ve bu yaz genel yayınınız öncesinde neler olacağından bahsedin.

C5. İlk tweetimiz geçen yıl Ağustos ayının sonundaydı. Move to Earn’ü ilk kez piyasaya sürdüğümüzde. O zamandan beri 200 binden fazla oyuncu Özel Beta bekleme listemize katıldı ve topluluk kanallarımızdalar.

Fresh, Lachlan, Tobias Harris ve Keisuke Honda gibi bir dizi profesyonel oyuncu ve sporcunun katılımıyla Konvoy ve Pantera liderliğindeki 8.3 Milyon Tohum Turumuzu Ekim ayında kapattık https://medium.com/@genopets/genopets-raises-8- Fiziksel ve dijital dünya arasında köprü kurmak için 3m-tohum-yuvarlak-finansman-d884adc2cc97

Genesis NFT’leri elde etmek için 3 oyundan nane oyunları başlattık. Son zamanlarda, topluluğun 6 haftalık bir hazine avı için ödül olarak yaratılış habitatlarını oynayabildiği ve nane yaptığı bir zanaat oyunu. https://www.youtube.com/watch?v=_V2pvXdUtdA

Özel beta, Ocak ayının sonunda başlatıldı. Şimdiye kadar, özel beta erişimi Genesis Genopet sahipleri için bir avantajdı. Şimdiye kadar yaratılmış ilk ve tek 3218 Genopets.

Son birkaç hafta içinde, topluluğumuzun DNA üyeleri olarak adlandırdığımız daha geniş bir grubuna beta erişimi açtık, anlaşmazlığımızın en aktif adanmış üyeleri. Daha fazla bilgi edinmek ve beta sürümüne erişmek için https://discord.gg/genopets‘e katılın.

Geçen hafta GENE Staking’i başlattık, 5 milyon GENE’den fazla, dolaşımdaki GENE arzının yaklaşık %15’i şu anda stake ediliyor. GENE Stakers, oyun içi avantajlar ve bir airdrop KI Token alacak. GENE Staking hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz: https://medium.com/@genopets/announcing-gene-token-staking-1513e08ecbe

Bir sonraki dönüm noktamız, bu yaz oyunun halka açık lansmanına hazırlık olarak oyundaki faydalı kazanç jetonumuz KI Token’ın piyasaya sürülmesi olacak.

Bir sonraki dönüm noktamız, bu yaz oyunun halka açık lansmanına hazırlık olarak oyundaki faydalı kazanç jetonumuz KI Token’ın piyasaya sürülmesi olacak.

 

Coinmuhendisi tarafından proje kapsamında sorulan ve Genopets tarafından cevaplanan soruların ardından etkinlik kapsamında Twitter kullanıcıları ve Telegram kullanıcıları arasından 6 kişinin soruları seçildi ve Genopets tarafından sorular cevaplandı.

 

TWİTTER KAZANANLARI

S1. Çoğu play-2 win oyunundaki sorunlardan biri, dolaşımda çok fazla jeton bulunmasıdır. @genopets token kullanım durumu nedir ve inşa ettiğiniz ekosistemin değerini nasıl yakalar?(@Vikingscrypto11)

C1. Bu, tüm web3 oyunlarının tartıştığı ve çözmeye çalıştığı ana şeylerden biridir. Nihayetinde sürdürülebilirlik geliyor. Oyuncular, oyundan kazandıklarından çok veya daha fazla oyundan zevk almalıdır. Bu, oyuncuların oyunda, oyundan kazandığım jetonlarımı nakde çevirmeli miyim yoksa bu jetonları oyundan daha fazla zevk almak için yeniden yatırmalı mıyım arasında karar vermelerini sağlayan seçimlere ve stratejiye sahip olmaları gerektiği anlamına gelir.

Genopets’in evcil hayvanınızın özelleştirilmesi ve yükseltilmesine dayalı olmasının nedeni budur. Aktif kalarak ve yürüyerek oynadığınız bir zanaat ve evrim oyunudur. Her gün enerjiye dönüşmek için adımlarınızı atarken, o enerjiyi nasıl harcamak istediğinize karar vermek zorunda kalacaksınız. Onu evcil hayvanınızın seviyesini ücretsiz olarak yükseltmek için kullanabilir, nihayetinde onu daha nadir ve değerli hale getirebilir, enerjiyi evcil hayvanınızı besleyerek veya onunla oynayarak bakımını yapmak için kullanabilir veya eğer varsa KI jetonunu almak için harcayabilirsiniz. bir habitat.

Bir Habitat (genopetiniz için bir ev) edinmek, oyun oynama olanaklarınızı genişletir. Bu NFT ile oyununuzu hızlandırmak için güçlendirmeler (kristaller) üretebilir, adımlarınızdan gelen enerjiyi KI belirtecine dönüştürebilir, Genopet’inizi daha fazla özelleştirebilir ve sonuçta kazanç potansiyelinizi artırabilirsiniz. Öğeleri işlemek, oyuncuların KI Token’larını kullanarak Genopet’leri için güçlendirme olarak kullanabilecekleri veya diğer oyunculara satabilecekleri NFT’ler yapmalarına olanak tanır. Bu, oyuncuların her gün yürüyerek kazandıkları jetondan daha değerli olabilecek NFT’ler oluşturarak potansiyel olarak kazanabilecekleri bir pazar yaratır.

Genopets’te oyuncular, kısa süreli bir oyun için yürüyüşten kazandıkları jetonları geri çekmek mi yoksa jetonlarını kazanç fırsatlarını genişletmek için mi kullanmak istediklerine her gün karar vermek zorunda kalacaklar.

S2. Proje kazanmak için yapılan diğer hamlelerden sizi ayıran nedir? Kazanmak için hareket et kazan geleceğini nasıl görüyorsunuz?(@Kbrairin11)

C2. Projeleri kazanmak için yapılan her hareketin rakip olması gerektiğine inanmıyoruz; Üst üste binen ve hatta gelecekte entegre olan oyunlar kazanmak için hareket görüyoruz. Özellikle Genopets’in nasıl tasarlandığı, dışarıda koşmak için GPS’e ihtiyaç duymaması, oynamakta özgür olması, ne kadar koşabildiğinizden çok Genopet’inize bakma deneyimi hakkında Genopets, günlük yaşamınıza katkı sağlar.

Yine de uygulama kazanmak için diğer hamlelerle karşılaştırıldığında, Genopets, Fitbit veya Strava’dan çok Pokemon Go’ya benziyor. Oyunun odak noktası, ne kadar koştuğunuz veya dışarıda koşunuzu takip etmek için GPS kullanarak nereye koştuğunuz değil, tamamen savaştığınız, ilgilendiğiniz ve aktif kalarak seviye atladığınız bir evcil hayvana sahip olma konsepti etrafında inşa edilmiştir.

Genopets uygulaması, siz gün boyu aktif kalırken, AVM’ye giderken, koşuya çıkarken, ofisinizde dolaşırken adımlarınızı takip edecek, Genopet’iniz yanınızda. Uygulamayı açın ve her günün sonunda adımlarınızı enerjiye dönüştürmek için sıralayın. Bu enerjiyi besleme, savaş, görevler, KI Token üretme ve hasat etme gibi tüm oyun içi eylemleriniz için kullanın veya evcil hayvanınızın seviyesini yükseltmek ve geliştirmek için XP’ye dönüştürün.

Gün boyunca yaptığınız diğer her şey için bir ödül. Gün boyu oyun kazanmak için başka oyunlar bile oynayabilirsiniz, ancak yürüdüğünüzde aynı zamanda Genopets de oynuyorsunuz.

S3. Günümüzde Genopets gibi birçok nft projesi var ama genopets dünyada kazanılan ilk nft projesi bence sizi bir adım öne çıkarıyor, zaman geçtikçe proje değer kaybedecek, bunu kaybetmemek için önlem aldınız mı?(@Aliomerkzz)

C3. Genopets, evcil hayvanlarıyla bağlantı kuran oyunculara dayalı bir oyun olması bakımından benzersizdir. Bu, evcil hayvanlara bakma konusunda uzun yıllardır var olan kanıtlanmış bir oyun tamircisidir. Oyunumuzda kripto olmasa bile bence insanlar etrafta dolaşmaktan, evcil hayvanlarını seviyelendirmekten ve bir oyun gibi savaşmaktan, kazanmadan bile keyif alacaklarını düşünüyorum. Bu şekilde uzun vadede daha sürdürülebilir olabiliriz.

Genopets, bir Kazanmak için Taşı oyunudur, ancak adımlarınızı sayan ve istediğiniz kadar ödül veren bir uygulamadan daha fazlası olan Genopets, evrimi ve büyümesi ayrılmaz bir şekilde bağlantılı olan dijital evcil hayvanınızla bir bağ kurmanıza dayanır. kendi. Oyun, Genopets yetiştirmek ve satmaktan ziyade, zanaatkarlık ve evrim üzerine odaklanmıştır. Siz kendinize bakarken evcil hayvanınızın bakımını üstlenmek, nadirliğini artırmak için onu yükseltmek ve özelleştirmekle ilgilidir.

Her günün sonunda, gün boyunca aktif olduğunuz için bir ödül olarak adımlarınızı biriktirirsiniz ve daha sonra, Enerjiyi KI Simgesine dönüştürmek, seviyenizi yükseltmek için Enerjiyi kullanmak gibi oyundaki her şeyi yapmak için kullanabileceğiniz Enerji alırsınız. evcil hayvanınızı besleyin, besleyin, besleyin ve evcil hayvanınızla oynayın ve diğer oyuncularla savaşın.

TELEGRAM KAZANANLARI 

S1. Kazanmak için Taşı projesini farklı bir boyuta taşıdınız. Toplum bu konuda ne düşünüyor? Evcil Hayvanlar ve Habitat kavramları toplum tarafından tanınıyor ve destekleniyor mu? (@topalsolucanfurki)

C1. Teşekkür ederim! Evet, bu bizi en çok heyecanlandıran şeylerden biri, sadece koşmak ve adımlarını takip etmekle ilgili bir oyun değil. Evcil hayvanınızla ilgilenmek, onu geliştirmek ve kişiselleştirmek hakkında bir oyun olmak. Strava veya Fitbit’ten çok Pokemon’a benziyor. Genopets uygulaması, siz gün boyu aktif kalırken, AVM’ye giderken, koşuya çıkarken, ofisinizde dolaşırken adımlarınızı takip edecek, Genopet’iniz yanınızda. Uygulamayı açın ve her günün sonunda adımlarınızı enerjiye dönüştürmek için sıralayın. Bu enerjiyi beslemek, savaşmak, görevler yapmak, KI Token’i oluşturmak ve hasat etmek gibi tüm oyun içi eylemleriniz için kullanın veya evcil hayvanınızın seviyesini yükseltmek ve geliştirmek için XP’ye dönüştürün. Her şey Genopet’inizle tanışmakla başlar. Topluluğumuz bunun için çok heyecanlı! İşte bununla ilgili bir video https://www.youtube.com/watch?v=zzGuVkeLbmI

S2. Genopetler beni çok heyecanlandırdı. Ama günlük hayatım yoğun. Genopet’ime bakmak için ne kadar zaman ayırmalıyım? Birkaç gün ilgilenmezsem onu ​​kaybeder miyim? yani ölür mü Böyle bir şey olursa çok üzülürüm.(@se_cret_star)

C2. Bu, oyunla ilgili en ilginç şeylerden biri. Gün içinde saatlerce oynamanız gereken bir oyun değil. Hayatta yaptığınız diğer şeylerden bir ödünleşme değil. Etrafta dolaşırken veya gün içinde herhangi bir şey yaparak aktif kalırken, aynı zamanda genopet oynuyorsunuz. Ardından günün sonunda kanepede otururken veya yatağa girerken adımlarınızı atarak günün ödüllerini talep edin ve genopet oynamaya başlayın.(

S3. Genopets ‘Move 2 Earn’ projesiyle adından söz ettirmek mi istiyor? Yoksa Pokemon oyunundaki gibi bir metaverse mi yaratacaksınız? Oyuncuların birbirleriyle rekabet edebilecekleri bir yarışma mı planlıyorsunuz?(@huseyin_03)

C3. Evet yapacağız! Genopets, bir Kazanmak için Taşı oyunudur, ancak adımlarınızı sayan ve istediğiniz kadar ödül veren bir uygulamadan daha fazlası olan Genopets, evrimi ve büyümesi ayrılmaz bir şekilde bağlantılı olan dijital evcil hayvanınızla bir bağ kurmanıza dayanır. kendi. Oyun, Genopets yetiştirmek ve satmaktan ziyade, zanaatkarlık ve evrim üzerine odaklanmıştır. Siz kendinize bakarken evcil hayvanınızın bakımını üstlenmek, nadirliğini artırmak için onu yükseltmek ve özelleştirmekle ilgilidir.

Her günün sonunda, gün boyunca aktif olduğunuz için bir ödül olarak adımlarınızı biriktirirsiniz ve daha sonra, Enerjiyi KI Simgesine dönüştürmek, seviyenizi yükseltmek için Enerjiyi kullanmak gibi oyundaki her şeyi yapmak için kullanabileceğiniz Enerji alırsınız. evcil hayvanınızı besleyin, besleyin, besleyin ve evcil hayvanınızla oynayın ve diğer oyuncularla savaşın.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Coinmuhendisi-Genopets AMA Özeti” te bir düşünce

  1. Pingback: Genopets Proje İncelemesi – Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir