Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.537
% 1.81
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.537
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

3 Ünlü İsimden Bitcoin ve Altcoin Yorumları: Mart Ayı…

Amiral kripto para birimi Bitcoin (BTC)’nin ve genel kripto para piyasalarındaki altcoinlerin şu günlerde içinde bulunduğu türbülanstan eninde sonunda çıkacağını tahmin ediyor bir çok analist. Kripto para analistleri arasında tartışılan asıl soru, bu süreçten sonra hangi kripto paraların diğerlerinden daha iyi performans gösterebileceğidir. Bu anlamda Mart ayı kritik bir öneme sahip. coinmuhendisi.com olarak bu yazıda 3 ünlü ismin Mart ayına yönelik kripto tahminlerine yer veriyoruz.

Bitcoin nasıl bir Mart görecek?

Bazı piyasa analistleri, Doğu Avrupa’daki çatışma jeopolitik belirsizlik yaratırken ve küresel ekonomiye yönelik en büyük sorunlar henüz çözüme kavuşturulamamışken Mart ayı için kripto paralara yönelik tahminlerde bulunuyorlar. Jeopolitik gerilimler, Başkan Joe Biden’ın Rusya‘ya karşı ek yaptırımlar açıklamasının ardından Perşembe öğleden sonra biraz azaldı. Tüm bu jeopolitik ve ekonomik belirsizlikler arasında üç önemli ismin kripto piyasaların Mart serüveninin nasıl olacağına dair öngörülerine yer veriyoruz.

Tahminlerine yer vereceğimiz ilk kripto para analisti Fidelitas Lex (@fidelitas_lex) adıyla Türk kripto para piyasalarında saygın bir yere sahip olan bir Twitter yorumcusu. Twitter’da kendisinin 90 bini aşan takipçisi bulunuyor. Fiyatlardan ziyade teknolojiyi gündeme getiren bir yorumcu. Mart ayında neler olacağına yönelik attığı twette “İnanılmaz bir Mart ayı olacak…” öngörüsünde bulunuyor. Tabi daha fazla ayrıntıya yer vermiyor açıklamasında. “İnanılmaz” derecede bir “ayı piyasası” da olabilir “inanılmaz” derecede iyi bir boğa piyasası da. Zaman gösterecek.

Emre Aydın’dan BTC tahminleri

Tahminlerine yer vereceğimiz ikinci ünlü isim 3.1 milyon takipçisi olan ve emre aydın (@emreaydin) ismiyle Twitter’da boy gösteren popüler pop müzik sanatçısı Emre Aydın. Aydın kripto piyasaların geleceğine ilişkin olarak yaptığı yorumda, yukarıdaki twette de görüleceği üzere, “günaydın, #bitcoin güçlü ve yeni bir ralliye başlayacakmış gibi görünüyor” şeklinde bir yorumda bulunuyor.

Üçüncü ünlü kişi ise ünlü kripto para analistlerinden PlanC. Ünlü analist, Bitcoin arzının %61.7’sinin son bir yıldır hiçbir işlem görmediğini belirterek başlıyor görüşlerini açıklamaya. Takip ettiği temel seviyenin 33.000 dolar ile 46.000 dolar seviyeleri olduğunu belirtiyor. Analiste göre BTC fiyatının 30.000 doların üstünde geçirdiği her günün boğaların zaferi olarak değerlendirilebilir. Önümüzdeki dönemde PlanC, BTC’de 33.000 doların altında kısa vadeli olarak ayı lehine düşüneceğini söylerken, 46.000 doların üstünde ise boğa lehine düşüneceğini ifade etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir