Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.745
% 0.96
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.745
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

3 Ünlü Analist, Satın Alınacak 5 Altcoin’in İsmini Verdi!

Üç ünlü kripto analisti, 2022’de satın alınacak en popüler altcoin tahminlerini paylaşıyor. Biz de analistlerin paylaşımlarını okuyucularımız için hazırladık.

Sam Bourgi’nin altcoin seçimi Terra (LUNA)

Kripto analistleri Benton Yaun, Jordan Finneseth ve Sam Bourgi’nin her biri, 2022’de satın alınacak en trend altcoin projesini açıklıyor. İlk olarak, Sam Bourgi, stablecoin sitemi ve yerel bir Blockchain sunan Terra (LUNA)’yı seçiyor. TerraUSD (UST) şu anda 18,3 milyar dolarlık piyasa değeri ile üçüncü en büyük stablecoin.

Luna Foundation Guard ayrıca Bitcoin (BTC) rezervlerine yaklaşık 10 milyar dolar harcamayı planlıyor. Ayrıca, 10 milyar doların nasıl harcanacağına dair toplam karar, Terra’nın kurucularından biri olan Do Kwon’un elinde.

Benton Yuan, ApeCoin’i (APE) seçiyor

Benton Yuan, şimdiki değeri yaklaşık 15 milyar dolar olan metaverse coin’i ApeCoin’i (APE) seçiyor. Aynı zamanda birçok ünlü etkisine, Tesla’ya benzer bir ürün yapısına ve metaverse varlıkları, mülk, kira, krediler vb. gibi ApeCoin için daha da fazla fayda sağlayacak bir ekosisteme sahip.

Ancak olumsuz tarafı, metavsese’de hiçbir şey yok, ancak şu anda faaliyette ve herkes ApeCoin yönetim kurulunun vizyonuna güveniyor. Ayrıca, nihayet çalışmaya başladığında Meta, Google ve Decentraland gibilerle nasıl rekabet edeceğine dair henüz bir bilgi yok.

Jordan Finneseth’in tercihi: STEPN (GMT)

Üçüncü sırada Jordan Finneseth var. Bu hafta, kendisini bir Web3 yaşam tarzı uygulaması olarak markalaştıran  ve kullanıcıların yürüyüş, koşu veya açık havada koşma karşılığında ödüller kazanabilecekleri daha sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik etmek için tasarlanan STEPN’i (GMT) kullanmaya karar veriyor.

Ayrıca Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verildiği üzere, ödül kazanmak için GPS etkinleştirilerek, kullanıcı açık hava etkinliğine başlamadan önce donatılabilen “Spor Ayakkabıları” ile Non Fungible Token (NFT) kavramını bütünleştiriyor. Kullanıcılar, spor ayakkabılarının seviyesini yükseltme ve ardından bunları USD Coin’e (USDC) dönüştürülebilen GMT karşılığında piyasada satma olanağına sahip.

Öne çıkan iki altcoin: Oasis Network (ROSE) ve Everest (ID)

Hesaplaşmanın ardından, piyasada bir adım önde olmak isteyen kripto traderları için analistler, bu hafta öne çıkan iki altcoin projesini belirliyor. Bunlar ise Oasis Network (ROSE) ve Everest (ID).

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir