Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.733
% 1.83
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.733
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

3 Seviyeyi Bilen Analist, Altın Yatırımcılarını Uyardı: Bu Coin’den Alın!

Bloomberg kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone, altın yatırımcılarını Bitcoin almaya çağırdı. Ünlü analistin, Bitcoin için fiyat tahminlerini Coinmühendisi.com okuyucuları için derledik.

“İnsanlar, altın portföyünde Bitcoin yoksa daha büyük risk altındalar”

Daha önce Bitcoin’de 10 bin dolar, 12 bin dolar ve 50 bin dolar seviyelerini isabetli bir şekilde tahmin eden, Bloomberg’de kıdemli bir emtia stratejisti olan Mike McGlone, altın yatırımcılarını uzun vadede önemli kayıplardan kaçınmak için portföylerini Bitcoin’i içerecek şekilde çeşitlendirmeye çağırıyor. Popüler YouTuber Scott Melker ile yakın zamanda yapılan bir röportajda Mike McGlone, küresel ekonomi deflasyonist bir resesyona doğru giderken altın yatırımcılarının tüm yumurtalarını tek bir sepete koymamaları gerektiğini söylüyor.

Analist, varlık sınıfının Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesinden en çok değer kazananı olması beklenmesine rağmen, zayıf bir performans gösterdiğini kaydediyor ve mevcut altın fiyatındaki hayal kırıklığını dile getiriyor. Analist, şu anda 2.000 dolar civarında işlem gören altının, birçok insanın devam eden savaşta bir sığınak olarak gördüğü düşünüldüğünde, 3.000 dolar seviyesini aşması gerektiğini belirtiyor ve şu değerlendirmeyi yapıyor:

Gezegendeki altınları sonsuza kadar tutan çoğu para yöneticisi, bu altın portföyünde Bitcoin yoksa daha büyük risk altında. İnsanların tüm yumurtalarını altınla dolu bir sepete koyduğunu görmek şok edici.

Bitcoin uzun vadede 100.000 doları vuracak mı?

Analist, BTC’nin yalnızca şu anda küresel finans endüstrisini sarsan durgunluğa tepki verdiğini söylüyor ve Bitcoin’in bu yılki fiyat düşüşünü yorumluyor. Mike McGlone için Bitcoin, varlık sınıfının riskli durumdan risksiz duruma geçtiği farklı bir güç gösteriyor.

Bununla birlikte Mike McGlone, dünyanın en büyük kripto para biriminin, yakın gelecekte 100.000 doları aşabileceğine yönelik yaygın kabulün ardından, daha güçlü bir şekilde geri geleceğinden emin görünüyor.

Mike McGlone’un 100.000 dolarlık BTC fiyat tahmini, Bitcoin dostu ülke El Salvador’un başkanı Nayib Bukele tarafından yapılan benzer bir görüşü yansıtıyor. El Salvador başkanı, Bitcoin için 100.000 dolarlık fiyatından emin, bu nedenle ülkeyi kripto para birimi için bir satın alma çılgınlığına girişmeye teşvik ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir