Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.033
% 0.85
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.033
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

3 Önemli Model, Dogecoin İçin Sıradaki Seviyeyi Buldu!

Dogecoin (DOGE) fiyatı, 3 Şubat ile 7 Şubat arasında %28,8 yükseldi ve RSI seviyelerini soğutmak için yeterliydi. Dogecoin’in mevcut grafiğinde bir kırılmanın bugün gerçekleşmesi bekleniyor, ancak piyasa geneliyle birlikte formasyonda sapmalar meydana gelebilir. 3 kritik modeli değerlendiren analist Melanie Schaffer’ın tahminlerini coinmuhendisi.com okuyucuları için derledik.

Dogecoin için 3 önemli yükseliş formasyonu

Günlük grafikte, Dogecoin üç olası yükseliş modelinde işlem görüyor: bir kupa-kulp formasyonu, bir boğa bayrağı formasyonu ve üçlü iç çubuk formasyonu. Her üç yükseliş grafiği modeli de hizalı olduğundan, analiste göre modeller onaylanırsa hareketlilik başlayabilir. Schaffer, formasyonların tetikleyebileceği seviyeleri belirliyor:

  1. Dogecoin’in kupa ve kulp formasyonu 15 Ocak ile 7 Şubat arasında oluştu ve modelin kulbu takip eden günlerde tamamlandı. Model tanımlanırsa, ölçülen hareket %38 ve bu, formasyonun kırılması durumunda Dogecoin’in 0,20 dolar seviyesine ulaşabileceği anlamına geliyor.
  2. DOGE aynı şekilde boğa bayrağı formasyonunda işlem görüyor, kutup 3 ile 7 Şubat arasında ve bayrak takip eden günlerde şekilleniyor. Bu formasyon tanımlanırsa, hesaplanan kazanç %28 ve Dogecoin’in 0,19 dolar seviyesine ulaşabileceğini gösteriyor.
  3. Dogecoin ayrıca, ana mumun Pazartesi ve iç çubukların Salı ve Çarşamba günleri göründüğü üçlü bir iç çubuk modeli geliştirdi. Meme coin, formasyonu oluşturmadan önce yukarı doğru işlem gördüğü için yükseliş eğiliminde. Analiste göre yatırımcılar, Çarşamba veya Perşembe günü daha sonra formasyonun kırılmasını arayarak gelecekteki yönü tahmin edebilirler.

Sonuç

Konsolidasyon, Dogecoin’in RSI’sını önceki en yüksek seviyesi olan %60’tan düşürmeye yardımcı oldu. Boğalar gelip kontrolü ele alırsa, analiste göre Dogecoin aşırı alım olmadan daha yüksek seviyelere hareket edebilir. Dogecoin şu anda sekiz günlük ve 21 günlük EMA çizgisinin üzerinde işlem görüyor ve sekiz günlük EMA, 7 Şubat’ta 21 günün üzerinde bir yükseliş eğilimi gösteriyor. DOGE, Çarşamba günü 50 günlük basit hareketli ortalamayı destek olarak geri aldı ve bu da uzun vadeli duyarlılığın yükselişe geçtiğini gösteriyor. Analiste göre Dogecoin yukarı yönde 0.16 ve 0.176 dolar civarında bir dirence sahip ve 0.146 ve 0.135 dolar destek seviyelerine sahip.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir