Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$61.684
% 0.58
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.684
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

3 Kez Haklı Çıkan Analist: Shiba Inu, DOGE ve Bunlar Çökmeli!

Daha önce çeşitli tahminleriyle bazı kripto paralar hakkında haklı çıkan Bloomberg Intelligence kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone, meme coin’lere yönelik yorumlarını aktardı. Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve dolara sabitlenmiş stablecoin’lerin dünyanın finansal sistemini dönüştürmeye devam edebilmesi için piyasanın Shiba Inu, Dogecoin gibi meme coin’lerden arındırılması gerektiğini iddia ediyor. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Mike McGlone’dan Shiba Inu ve DOGE’a yönelik yorumlar

McGlone, Dogecoin ve Shiba Inu hakkında oldukça olumsuz bir görüşe sahip ve bu kripto para biriminin piyasadaki köpüklenmenin başlıca örnekleri olduğunu belirtiyor. McGlone, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Köpek paraları, alandaki spekülatif aşırılıkların iyi örnekleriydi ve piyasa bu saçmalıktan ne kadar çabuk temizlenirse, üç Silahşör – Bitcoin, Ethereum ve kripto doları küresel finansal sistemi dönüştürmeye o kadar hızlı devam edecek.

Shiba Inu ve Dogecoin, 2021’de muazzam getiriler elde ettikten ve yatırım camiasını cezbettikten sonra, rekor seviyelerinden sırasıyla yüzde 70 ve yüzde 79 oranında düştü. Her ikisi de Bitcoin ve diğer büyük kripto para birimleri ile birlikte son gün içinde çift haneli kayıplar kaydetti. Öte yandan Mike McGlone, BTC’de 9 bin dolar, 10 bin dolar ve 12 bin doları doğru bir şekilde bilmiş bir analist.

Spekülatif şevk öldükten sonra, meme coin’leri artan trader benimsemesine rağmen yükseliş ivmesini canlandırmak için mücadele ediyor. Hem Shiba Inu hem de Dogecoin bu yıl sinema zinciri AMC tarafından kabul edilme yolunda ilerliyor. E-araba üreticisi Tesla, şimdi bazı ürünleri satın almak için DOGE’un kullanılmasına izin veriyor. Birçoğu Dogecoin’i reddetmeye devam ederken, meme coin’in milyarder savunucuları Elon Musk ve Mark Cuban, DOGE’nin geçerli bir ödeme aracı olarak işlev görebileceğine inanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir