Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$64.044
% 3.39
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 64.044
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

3 Kez Bilen Analist: Bu 2 Altcoin Patlayabilir!

Geniş çapta izlenen bir kripto stratejisti, altcoin projeleri Ethereum (ETH) ve Solana’yı (SOL) takip ettiğini söylüyor. Her iki varlığın da ayı nasıl kapattıklarına bağlı olarak büyük bir yükseliş potansiyeli gördüğünü söylüyor. İşte detaylar…

Analist, 2 altcoin için patlama bekliyor: İlki Ethereum

Analist DonAlt, 411.100 Twitter takipçisine, Ethereum’un aylık destek seviyesinin üzerinde kalmayı başarırsa yaklaşık yüzde 80’lik bir ralli başlatmasını beklediğini söyledi. Analist, aylık desteğin şu ana kadar tutulduğundan bahsetti. Yaklaşık 1.000 dolarlık seviyeden satın aldığını ve kâr alımı gerçekleştirmek için 2.200 doları göz önünde bulunduracağını aktardı. Analist, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Aylık destek şu ana kadar tutuldu. Yaklaşık 1000 dolar aldım ve bu ayı yukarıda kapatırsak, [kar almak] için yaklaşık 2.200 dolarlık bir düşüş testi yapacağım.

DonAlt ayrıca Bitcoin çifti ile (ETH/BTC) Ethereum’un ay sonu performansını takip ediyor. Analiste göre, Haziran ayını 0.058 BTC (1.242 dolar) civarında kapatırsa ETH/BTC patlayabilir. Analiste göre burada, Ethereum için ilginç bir nokta bulunuyor. Söz konusu düşük aralığı geri alması durumunda BTC ile ilişkisinin güçleneceğini düşünüyor. Direnişte yakın olmanın ise iç açıcı olmayacağını aktarıyor. Analist, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Burada ETH için çok ilginç bir nokta. Düşük aralığı geri alabilirse, BTC’ye göre tam göndermesi gerektiğini düşünüyorum. Direnişte yakın olmak pek hoş olmaz.

Analistin odağında SOL var

Öte yandan analist, Solana (SOL) için de yükseliş beklentisinde. Ethereum rakibi Solana’ya bakan DonAlt, SOL’un ayı aylık destek seviyesinin üzerinde bitirdiği sürece değerini ikiye katlayabileceğini söylüyor. Analist, görüşünün uzun vadeli olduğunu vurgulayarak 100 doların görülmemesi için hiçbir neden olmadığını söylüyor. Analistin yorumları aşağıdaki şekilde:

Her şey bir yana, bu benim uzun vadeli SOL görüşüm. Aylık kapanış 43 doların üzerinde olursa, gerçekten de yaklaşık 100 doları bir şekilde yeniden test etmemek için herhangi bir neden göremiyorum. Aylık kapanışa kadar, bu hafta başında yayınladığım haftalık yayını izleyeceğim.

Yazım sırasında Ethereum (ETH) yüzde 2.3’lük bir düşüş ile 1.220 dolardan işlem görüyor. Ancak saatlik ve haftalık grafiklerde yükselişte görünüyor. Öte yandan SOL, son 24 saatte yüzde 3.8 oranında değer kaybetmiş durumda. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere DonAlt, Bitcoin’in 2020 yılında gördüğü 6.100 doları doğru tahmin etti. Öte yandan, yine aynı yılın başında BTC’nin yükseleceğini ve Şubat ayında 10.300 doların üzerine çıkacağını doğru öngördü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir