Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.789
% 2.09
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.789
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

3 Kez Bilen Analist: Bu 2 Altcoin Çakılacak! Sonra 2-3x…

Bir Ethereum alternatifi olan Solana (SOL) ve move to earn protokolü STEPN (GMT), isabetli fiyat tahminleriyle bilinen bir altcoin analistinin haftalık bültenin yer aldı.

Solana (SOL) için sırada hangi seviyeler var?

İsabetli tahminleriyle bilinen DonAlt lakaplı kripto analisti, Solana yatırımcılarına, haftalık 140 dolarlık desteğin dirence dönüştürülmesinden sonra SOL fiyatının düşüş eğilimi gösterdiği konusunda uyarıyor. DonAlt’a göre SOL, mevcut fiyat hareketine bağlı olarak değerinin yarısını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya. Yakın tarihli bir Youtube yayınında analist şunları söylüyor:

Solana, 2018’in kripto para birimlerine gerçekten benziyor. İdeal düşüş yeniden testi az önce gerçekleşti… Haftalık [grafiğe] baktığınızda, bir sonraki desteğin 47 dolar olduğunu görüyorsunuz, bu da %50 düşüş demek. Bu benim en yakın destek alanım ve bu seviyeden sonra işler tehlikeli hale geliyor.

Solana yazım sırasında 70.98 dolardan işlem görüyor. Geçen haftaya göre yaklaşık %20, son 24 saat içinde %8.51 değer kaybetti.

Popüler altcoin analisti GMT için boğaların hazırda beklediği bir seviyeye dikkat çekiyor

Son haftalarda parabolik yükselişler yaşadıktan sonra büyük bir düzeltme gören STEPN (GMT) token, analistin radarındaki sıradaki altcoin. DonAlt’a göre bu hafta, GMT boğaların satın alması için ideal bir zaman olacak muazzam bir volatilite sergileyebilir.

Sıradaki teknik seviyeler için DonAlt şunları söylüyor:

Dürüst olmak gerekirse, bu hafta sonu GMT’nin bu seviyede kapandığını görebiliyorum. Sonra gelecek hafta büyük zamanı silip haftanın sonuna doğru her şeyi tekrar tersine çevirin. Şu anda bulunduğumuz yeri 2,40 dolardan, belki 2,25 dolardan kapattığınızda ve çılgın bir şey olursa gelecek hafta 1,50 ya da 1,00 dolara düştüğünüzde bu gerçekten çok iyi bir ticaret olurdu. Bence, o muazzam fitili ve Bitcoin fiyatının desteğe yaklaştığını gördüğünüzde, onu satın almalısınız. Bundan hemen iki ila üç kat artış elde edebileceksiniz.

Ralli konusunda analistin ifadeleri:

Bence o büyük fitili alırsanız ve Bitcoin’in desteğe yaklaştığını görürseniz, GMT’yi radara alabilirsiniz. Ve sonra bundan hemen sonra 2x’ten 3x’e kadar kolay bir vuruşunuz var.

GMT, yazım sırasında 2.34 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir