Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.939
% 0.93
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.939
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

3 Kez Bilen Analist: Bitcoin’in Sıradaki Seviyesi Bu!

Bitcoin (BTC) fiyatı, Rusya ve Ukrayna üzerindeki artan gerilimlerin ortasında son 24 saat içinde yaklaşık yüzde 5 düştü. CoinMarketCap’e göre, önde gelen kripto para birimi şu anda 37.150 dolar civarında el değiştiriyor – düne göre yüzde 5 düştü ve ayın başında en son görülen seviyelere ulaştı. Bundan önce, Bitcoin tüm kripto pazarını aşağı çekerek 36.488 dolarlık günlük en düşük seviyeye geriledi. Peki, BTC’nin düşüşü devam edecek mi? Bloomberg stratejisti Mike McGlone, yakında düşüş trendinin sonunun görülemeyebileceğini düşünüyor. Coinmühendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Mike McGlone, Bitcoin fiyatında yakın zamanda yükseliş görmüyor

Pazartesi günü, Rusya iki Doğu Ukrayna bölgesinin bağımsızlığını tanıdığını açıklayarak, tam kapsamlı askeri harekat korkusunu artırdı. Rusya’nın birliklerini bir gecede sözde Donetsk Halk Cumhuriyeti (DNR) ve Luhansk Halk Cumhuriyeti’ne (LNR) taşımaya başladığını da gösteren son gelişmeler, kripto paraların değer kaybetmesine neden oldu.

Daha önce Bitcoin fiyatında 10.000, 12.000 ve 50.000 doları bilen bir Bloomberg analisti olan Mike McGlone’a göre göre, Bitcoin için zorlu bir hafta daha geliyor. Çünkü risk varlıkları düşmedikçe enflasyonun gerileme ihtimalinin düşük olduğunu öne sürüyor. Mike McGlone, BTC piyasası, risk varlıkları ve enflasyon arasındaki ilişki hakkındaki düşüncelerini paylaştığı bir tweet’te bunu belirtti.

BTC için yeni bir dönüm noktası gelecek mi?

Bitcoin için kısa vadeli görünüm, piyasada volatiliteye işaret ederken BTC’nin yeni bir trend belirleyeceğini düşünüyor. ABD Merkez Bankası’nın faiz artırımına gideceği düşüncelerinden bahseden McGlone, piyasadaki varlıkların genel olarak geri çekilme dalgasına tepki verdiğini düşünüyor. Ancak BTC’nin enflasyonun pençesinden çıkarak bu yıl bir dönüm noktasına ulaşabileceğini düşünüyor. McGlone’a göre çoğu varlık kırk yıldır görülmeyen yüksek enflasyonun görülmesine geri çekilmeyle tepki verebilir, ancak bu yıl BTC için başka bir dönüm noktası olabilir.

McGlone daha önce Bitcoin’in hisse senetleriyle karşılaştırıldığında “farklı güç” gösterdiğini belirtmişti. Bloomberg’in Şubat ayı kripto raporunda stratejist, stablecoin’ler ve en büyük altcoin olan Ethereum konusunda iyimser. devam eden bir teması olan stratejist, Ethereum ve “kripto dolar” adını verdiği sabit paralar konusunda da iyimser.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir