Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.960
% 1.62
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.960
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

3 Kez Bilen Analist: Bitcoin ve Ethereum Bu Seviyelere Gidiyor!

Bitcoin’de 10 bin, 12 bin ve 50 bin doları bilen kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone, yakın tarihli analizlerinde, 2022’ye zorlu başlangıçlarına rağmen daha geniş makroekonomik faktörlerin hem Bitcoin (BTC) hem de Ethereum (ETH) üzerinde olumlu bir şekilde parlayabileceğini söyledi.

Strateji uzmanına göre, ABD ara seçimleri yaklaşırken Bitcoin ve ETH yükseliyor

Mike McGlone, yeni bir analizde Kasım ayındaki ABD ara seçimlerinin ve Doğu Avrupa’daki potansiyel bir savaşın gümbürtülerinin, en büyük kriptoların diğer yatırım sınıflarına göre göreceli bir avantaja sahip olabileceğini gösterdiğini söylüyor:

ABD ara seçimleri yaklaştıkça, özellikle enflasyonla ilgili emtialara karşı kripto paralar için çok şey olabilir. Tipik talep ve arz esnekliği ve Ukrayna’daki savaş riskiyle yükselen ham petrol fiyatları, petrolün kalıcı ayı piyasasını canlandırmak için güçlü katalizörler. Bitcoin ve Ethereum için tam tersi.

Mike McGlone’nin raporu, ham petrolden “en önemli emtia” olarak bahsediyor, ancak arz ve talep ihtiyaçları değiştikçe Bitcoin’in yükselmeye hazır olabileceğini belirtiyor:

İlerleyen teknolojiyi temsil eden Bitcoin (BTC), küresel bir kripto para birimi olarak kıyaslama kazanıyor, petrolün yerini karbonsuzlaştırma ve elektrifikasyon alıyor. Bitcoin, kalıcı fiyat artışı için benzersiz bir konumda olabilir. Küresel dijital teminat olma yolunda ilerleyen ilk kripto para, finansın dijitalleşmesinde, ilk günlerinde ortaya çıkan bir devrim başlattı.

McGlone, kripto para piyasasıyla ilgili iç politika kararlarının da önümüzdeki aylarda faydalı olacağını düşünüyor. Kıdemli emtia stratejisti şöyle açıklıyor:

ABD’li politika yapıcıların şu nedenlerle kriptoları uygun düzenlemeler ve ETF’ler ile benimsemelerini bekliyoruz: dolar hakimiyeti, istihdam, oylar, çok sayıda gelir (vergi) ve – en önemlisi – Çin’in antipatisine ters düşecek (kripto para birimlerine).

McGlone, Bitcoin’in 40.000 dolar seviyesine yakın son toparlanmasının “tavandan çok zemin” gibi göründüğünü ve bir sonraki önemli yukarı eşiğin gerçekten 100.000 dolar olabileceğini söyleyerek sonuca varıyor. Ethereum fiyatıyla ilgili olarak McGlone şunları söylüyor:

Boğa temelleri sağlam ve teknik rehberlik basitti, alıcılar yaklaşık 2.000 dolar ve satıcılar yaklaşık 4.000 dolar kazandı. Ethereum geçen yaz tekrar edebilir ve yaklaşık 1.700 doları tekrar ziyaret edebilir.

“Bu yıl hem BTC hem de altın büyüyebilir”

Mike McGlone, bu yıl hem Bitcoin’in hem de altının büyümesini hızlandırabilecek bir güç olduğuna inanıyor. Analist, borsadaki mevcut düşüşün Fed’in oranları yükseltmesini engelleyebileceğini, aynı zamanda her ikisi de güvenli liman varlıkları olan Bitcoin ve altının büyümesini destekleyebileceğini düşünüyor.

Son olarak McGlone, yaklaşık bir hafta önce, Twitter’da en büyük iki kripto para birimi olan Bitcoin ve Ethereum’un hala erken benimseme günlerinde olduğunu belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir