Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$71.355
% 2.27
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 71.355
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

3 Analist, Şimdi Satın Alınacak 5 Altcoin’i Duyurdu!

Kripto uzmanları, daha yakından bakılması gereken en çok boğa olduğunu düşündükleri, satın alınabilecek altcoin projelerini paylaşıyorlar.

Sam Bourgi, Dogecoin (DOGE)’yi seçiyor

Kripto analistleri Benton Yaun, Jordan Finneseth ve Sam Bourgi’nin her biri şu anda en boğa kripto para birimlerini açıklıyorlar. İlk olarak, çoğunlukla Elon Musk ve Mark Cuban gibi kişilikler nedeniyle inanılmaz derecede popüler olan meme coin’i Dogecoin (DOGE) seçimiyle Sam Bourgi geliyor.

Twitter ile bir tür DOGE ödeme entegrasyonu olacağına dair spekülasyonlar bile var. “Kripto paranın teknik özellikleri de olumlu ve size para kazandırma potansiyeli olan bir meme coin’ini kim sevmez ki?” diyor analist.

Benton Yuan’ın altcoin tercihi: Ripple (XRP)

Analist, her zaman ilk 10 kripto para birimi arasında yer alan Ripple’ın XRP’sini seçiyor. Ripple’ın birincil hedefi, minimum işlem ücretleri ve inanılmaz hızlı onaylar yoluyla SWIFT ödeme sistemini değiştirmek.

Doldurulması gereken uzun bir teklif, ancak proje için çok fazla potansiyele sahip olabilecek bir teklif. Ayrıca analist, dünya çapında hükümetlerle birçok stratejik ortaklığı olduğunu ve halihazırda Santander ve Bank of America gibi devler tarafından kullanıldığını hatırlatıyor.

Jordan Finneseth’in seçimi: Kava (KAVA)

Üçüncü sırada, merkezi olmayan finans uygulamalarına odaklanan Kava platformunun yerel tokeni olan Kava (KAVA)’yı seçen Jordan Finneseth var. Kava, Cosmos’un hızını ve birlikte çalışabilirliğini Ethereum’un geliştirici gücüyle birleştirdiğini iddia eden bir Katman-1 Blockchain.

Ren, Wing Finance ve WePiggy dahil olmak üzere Ethereum ortak Blockchain’inde halihazırda 15’ten fazla proje uygulandı. Analiste göre ek bir yükseliş avantajı, KAVA’yı stake etmenin %35,44’e kadar APY kazanabilmesi.

Analistlerin ortak altcoin seçimleri: NEXO ve SWINGBY

Tartışmanın sonundaki canlı anketi kazanmak için üç seçenek de oldukça güçlü görünüyor, bu nedenle hangi seçeneğin en üstte olduğunu öğrenmek için sonuna kadar Coinmuhendisi.com haberlerini takip etmeye devam ediniz.

Hesaplaşmanın ardından, piyasada bir adım önde olmak isteyen kripto traderları için analistler ortak görüşlerini açıklıyor. Analistler, bu hafta öne çıkan iki altcoin projesini belirliyor: Nexo (NEXO) ve Swıngby (SWINGBY).

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir