Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.704
% 1.76
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.704
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

3 Analist İsim Verdi: Bu Altcoin’ler Patlayıcı Potansiyele Sahip!

Coinmühendisi.com olarak bu yazımızda, “Hangi Terra tabanlı kripto paralar en patlayıcı potansiyele sahip?” sorusu üzerine yoğunlaşan bir raporu ele alıyoruz. “The Market Report”un bu haftaki bölümünde kripto uzmanları, hangi Terra tabanlı altcoin projelerinin en fazla potansiyele sahip olduğunu tartışıyor.

Bu altcoin projelerine dikkat

Analistler, 2022’de hangi Terra tabanlı kripto paralara bakmanız gerektiğini tartışıyor. Raporda önce piyasa uzmanı Marcel Pechman, Bitcoin (BTC) ve Ether (ETH) piyasalarını dikkatle inceliyor. Mevcut piyasa koşulları yükseliş mi yoksa düşüş mü? Önümüzdeki birkaç ay için görünüm nedir? Kripto analistler Benton Yaun, Jordan Finneseth ve Sam Bourgi’ye hangi Terra tabanlı kripto paranın en patlayıcı potansiyele sahip olduğunu tartışmaları kripto yatırımcılar için önem arz ediyor. Bourgi, blockchainlerin en büyük trendlerinden P2E, NFT’ler ve temelde birden çok milyar dolarlık endüstriyi birleştiren StarTerra’yı ele alıyor.

Raporda daha sonra, Bneton Yuan tarafından Anchor Protocol gibi DeFi protokollerine doğrudan bağlı NFT’leri içerecek dünyanın ilk merkezi olmayan finans NFT pazarını başlatmayı amaçlayan Loop Finance mercek altına alınıyor. Ayrıca, kaliteli kripto içeriği oluşturmak için içerik oluşturucuların LOOPR tokenlerinde ödüllendirileceği bir içerik oluşturma platformu başlatacağı bildiriliyor. Projede çok şey oluyor ama seyircilerin oylarını kazanmaya yetecek mi sorusuna cevap aranıyor.

Terra tabanlı kriptolar mercek altında

Son olarak, Finneseth, şu anda Terra’da kilitli toplam değere göre altıncı sıradaki protokol olan ve protokolde kilitli 594.63 milyon dolar olan Mirror Protocol‘ü işaret ediyor. Protokoldeki varlıklar, zincirdeki borsa fiyatlarını yansıtarak gerçek dünya varlıklarının “yansıtmalı” versiyonları. Bu varlıklar, büyük kripto para birimleri ile birlikte Apple, Airbnb, Amazon, Microsoft, PayPal ve Tesla hisselerini içeriyor.

Analistler, bu hafta öne çıkan iki altcoini olarak Anchor Protocol’ün ANC’si ve WAVES’i işaret ediyor. Anchor Protocol, Terra blockchaini üzerine inşa edilen borç verme ve ödünç verme platformu. Projede kilitlenen toplam değer kilitli toplam değerde (TVL) 11,21 milyar dolara ulaştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir