Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.030
% 0.65
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.030
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

3 Analist: Bu Altcoin Patlayıcı Ralli İçin Hazırlanıyor!

Analistlere göre Ethereum fiyatı, satın alma faaliyeti hızlanırken patlayıcı ralli için hızlanıyor. Ethereum satın alma faaliyeti, altcoin fiyatındaki artışla aynı zamana denk geldi ve son bir saat içinde önemli ölçüde hızlandı. Bugün erken saatlerde bir saat içinde 16.000’den fazla Ethereum tokeni satın alındı. Ethereum, varlığın Mayıs 2021 zirvesinden bu yana Bitcoin‘den daha iyi performans göstermeye devam ediyor. Detaylar Kriptokokin.com‘da.

Bu altcoin ralli için hazırlanıyor

Ethereum fiyatı, son bir düşüşün ardından toparlanmaya başladı. Traderların Ethereum biriktirirken satın alma aktivitesinde önemli bir artış var. Ethereum fiyatı, birikimdeki ani artışla ralli yolunda. Ethereum ağında satın alma etkinliği hızlandı. Kripto istihbarat platformu IntoTheBlock’taki analistler, altcoin’de satın alma aktivitesinde bir artış kaydetti. Satın alma faaliyeti hızlanırken, bugün 60 dakika içinde 16.000’den fazla Ethereum tokeni satın alındı. Borsalar arasındaki talep, IntoTheBlock’tan alınan verilere dayanarak altcoin fiyatını tekrar 3.300 dolara itti. Ethereum, İş Kanıtı (PoW) düzenlemesinin sonuna yakın. Para yatırma ve çekme tesisi ile esnek stake etme, muhtemelen ETH2 ekosistemine katılımı artıracaktır. Ethereum fiyatındaki son düzeltmeye rağmen, altcoin fiyatı iyi durumda. Bu, Mayıs düzeltmesi ile Ethereum’da devam eden fiyat rallisi arasındaki fark.

Destekçiler, varlık Mayıs 2021 zirvesine ulaştığından beri Ethereum fiyatının hala Bitcoin’den daha iyi performans gösterdiğine inanıyor. AlphaBTC analisti Mark Cullen, Ethereum fiyatının alt orta aralığını ve 61.8 altın bölgesini yeniden test ettiğini belirtiyor. Analist, 21 günlük üstel hareketli ortalamaya bir baskı öngördü. Bir kripto analisti ve traderı olan @ShardiB2, ETH‘nin tamamen aşırı satıldığına ve bir geri dönüş olabileceğine inanıyor.

https://twitter.com/ShardiB2/status/1480976021151232007

FXStreet analistleri, Ethereum fiyatının mevcut yükseliş trendinde 4.000 dolara yükselebileceğine inanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir