Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.314
% 4.04
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.314
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

3 Analist: Bu 5 Altcoin Patlayacak Sıradaki Coinler!

Kripto piyasasında ayıların hakimiyeti konuşulurken analistler, yakından takip etmeniz gereken altcoin projelerini paylaşıyor. Kripto analistleri Benton Yaun, Jordan Finneseth ve Sam Bourgi en iyi sosyal token için kendi iddiasını ortaya koyuyor.

Sam Bourgi’nin altcoin seçimi: Steem (STEEM)

İlk olarak, Sam Bourgi, kullanıcıları içerik oluşturma için ödüllendiren Steem sosyal Blockchain ağının yerel tokeni olan STEEM’le başlıyor. Amacı, platforma katkıda bulunan içerik oluşturuculara değeri geri vermek.

Analist, daha eski teknolojiye dayanmasına rağmen, kanıtlandığını, hiçbir zaman saldırıya uğramadığını ve minimum kesinti süresine sahip olduğunu belirtiyor. Analiste göre , gelecek vaat eden bir platform gibi görünüyor.

Ardından Whale (WHALE) ile Benton Yuan geliyor

Benton Yuan, gerçekten maddi varlığa dayalı bir para birimine dönüş olan Whale seçimiyle sırada. Altın kullanmak yerine, dijital sanatta ve nadir koleksiyonlarda değerini koruyor. Kasasında güvenli bir şekilde saklanan en nadide Non Fungible Token’lerin (NFT) iyi dengelenmiş bir “sepeti” aracılığıyla servetin korunması ve büyüme spekülasyonu arasında bir denge kurmaya çalışıyor.

Whale token sahipleri, özel NFT’ler, dijital ve fiziksel mal satın alabiliyor ve Whale merkezi olmayan özerk organizasyonunda (DAO) oy kullanabiliyor. Buna ek olarak, şimdiye kadar yaratılmış sadece 10 milyon WHALE bulunuyor.

Jordan Finneseth’in altcoin tercihi ise Rally (RLY)

Üçüncü sırada, yaratıcıların herhangi bir teknik bilgiye sahip olmadan kendi markalı kripto para birimini başlatmalarına ve topluluklarıyla etkileşime girmelerine olanak tanıyan bir sosyal token protokolü olan Rally’nin yerel tokeni olan RLY’yi seçen Jordan Finneseth var. Rally hakkında daha fazla bilgi için Coinmuhendisi.com ’un bu makalesine bir göz atabilirsiniz.

Analiste göre, yayıncılar, sanatçılar, müzisyenler, oyuncular, sporcular ve hatta genel içerik oluşturucular için harika bir protokol. Rally, kullanıcıların sosyal etkileşimlerinden para kazanmalarına olanak tanıyor. Rally ücret almıyor, düşük çevresel etkiye sahip ve içerik oluşturucular tarafında kripto deneyimi gerektirmiyor.

Analistlerin ortak seçimleri: LDO ve KOIN

Hesaplaşmanın ardından, piyasanın bir adım önünde olmak isteyen kripto yatırımcıları için analistler, bu hafta öne çıkan iki altcoin projesini belirliyor: Lido DAO Token (LDO) ve Koinos (KOIN).

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir