Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$64.472
% 3.10
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 64.472
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

27 Yıllık Wall Streetli, 5 Gözde Altcoin’inin İsmini Verdi!

Wall Street’te 27 yıllık kıdemli bir DeFi CEO’su olan Alex Lemberg, kriptonun neden bu yıl potansiyel olarak ikiye katlanan Bitcoin ve Ethereum ile ‘üstel’ bir büyüme göreceğini düşündüğünü açıklıyor ve daha makul bir gaz ücretleriyle potansiyel gördüğü 5 altcoin projesini paylaşıyor. Alex Lemberg’in paylaşımlarını coinmuhendisi.com okuyucuları için derledik.

“Lider kripto ve lider altcoin bu yıl ikiye katlanabilir”

120 ülkede 50.000’den fazla katılımcısı olan, merkezi olmayan bir borçlanma, borç verme ve stake etme firması olan Nimbus’un CEO’su olarak görev yapan Alex Lemberg’in bakış açısına göre, ani bir değer düşüşü ve ardından uzun süreli bir depresif fiyat dönemi ile karakterize edilen bir kripto kışı hakkında konuşmalar oldukça saçma. Lemberg’e göre, kripto alanı için kış, Miami’nin önümüzdeki 12 ay boyunca kış geçirme şansı kadar yüksek. Bunun bir nedenini ise, kripto sektörünün piyasa değerinin hala çok küçük olmasına bağlıyor

Alex Lemberg, kripto alanında yıldan yıla üstel bir büyüme görmeyi bekliyor. Şahin makro zemine rağmen, kriptoya yapılan kurumsal yatırım ve teknolojik benimseme kombinasyonunun, muhtemelen en büyük iki kripto para birimini bu yıl mevcut seviyelerinden iki katına çıkaracağını düşünüyor.

Bitcoin’in geçen yıl bu kadar sınırlı piyasa katılımıyla 68.000 ila 69.000 dolar arasında olduğu gerçeğini hesaba katarsak, piyasa katılımıyla birlikte, o seviyelere geri dönebileceğini düşünmemek çok mantıksız olur.

Nimbus’un CEO’suna göre güçlü fayda değerine sahip 5 altcoin

Alex Lemberg, güçlü fayda değerine sahip token’leri seviyor. Ona göre, birinci katman protokolleri bu yıl görünür olmaya devam edecek. Bu yüzden Alex Lemberg, Solana (SOL), Avalanche (AVAX), Polkadot (DOT), Terra (LUNA) ve Cardano (ADA) gibi sektördeki güçlü Ethereum rakiplerine inanıyor.

Bir yıllık hızlı büyümenin ardından, bu akıllı sözleşme platformlarının tokenleri, geniş tabanlı piyasa bozgununun ortasında geri çekildi. Solana, Ocak sonunda %41,4 düşüşle 99,5 dolara düşerek aylık en keskin düşüşü gördü. Ancak Alex Lemberg bu platformlar hakkında olumlu düşünüyor. Çünkü, endüstrinin büyümesini korkunç bir şekilde engelleyen en büyük sorun olarak gördüğü şeye (Ethereum Blockchain’deki çok yüksek gaz ücretlerine) bir çözüm sunuyorlar.

Daha makul bir gaz ücreti ortamıyla Blockchain’de işlem yapabilmek için ortaya çıkan yenilikler ve yardımcı program, bu rokete yalnızca kelimenin tam anlamıyla roket yakıtı koyacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir