Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$62.953
% 0.58
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 62.953
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

2023 Yaklaşırken Alınacak En İyi Kripto Para Hangisi? (Sponsorlu)

Kripto para piyasası, 2022’de çok sayıda yüksek profilli platformun buharlaşması ve geride hayal kırıklığı bırakmasıyla bazı sert darbeler aldı. Bununla birlikte, umut sonsuza kadar vardır – ve tarihten öğrendiklerimizi uygulamak çok önemli olsa da – gözlerimizi kripto için çok daha parlak bir 2023’e çevirmeliyiz.

Bu yazıda, 2023’e girerken satın alınacak en iyi kripto paranın hangisi olduğuna güvenle karar vermenize yardımcı olmak için şu anda kripto pazarında bulunan veya kripto pazarında büyük yankı uyandırmak üzere olan 6 gelecek vaat eden para birimini inceleyeceğiz.

Daha ince ayrıntılarla bakarak ve şu anda piyasadaki en iyi seçeneklerden bazılarını keşfederek, hangisinin yatırım profilinize ve zevkinize en çok hitap ettiğini keşfedebileceksiniz. Daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam edelim.

1) Metacade (MCADE) – Genel Anlamda En İyi Platform Olarak Tacı Devralıyor

, Metacade olarak bilinen metaverse’e giren inanılmaz yeni bir platformun yerel para birimidir. Platform, devrim niteliğinde bir sanal oyun merkezi olması temel vizyonu etrafında dikkat çekici derecede etkileyici oyun merkezli özellikler sunması nedeniyle birçok yatırımcının radarında.

Kullanıcıların – hem oyuncular hem de kripto meraklıları – büyüyen bir olağanüstü oyun kitaplığına erişmek için sıraya girecekleri ve oyun endüstrisindeki oyunların gelecek nesli olmaya odaklanan özel bir ortamda olmanın avantajlarından yararlanacakları topluluk merkezli bir proje sunmayı vaat ediyor.

Daha en başından topluluğa verdiği destekle Metacade, yaptıkları şeyden ödül kazanma potansiyellerini hızlandırarak kullanıcılarını platforma her düzeyde katılmaya davet ediyor. Kullanıcılar incelemeler yazarak, tartışmalar başlatarak, play to earn oyunlara erişerek ve hatta gelecek vaat eden oyunları test etmeye yardımcı olarak, bazı MCADE token getirisi elde etmek için güçlü seçeneklere sahip.

Metacade, yalnızca kullanıcıları değil, aynı zamanda Metagrants adlı yenilikçi bir create-to-earn mekanizması aracılığıyla oyun geliştiricilerini de saflarına katılmaya teşvik ediyor. Bunlar, doğrudan Metacade topluluğunun oylarıyla seçilen Metacade oyunları için fon sağlıyor.

Metacade, oyun topluluğunun istek ve ihtiyaçlarını ele alarak, onların doğrudan girdilerini ve geri bildirimlerini alarak, oyun salonunu topluluğun kesinlikle oynamak istediği oyunlarla doldurmak için çekici bir sürdürülebilirlik modeli yaratıyor.

İçinde topluluk liderliğindeki özelliklere sahip, oyuncu tarafından onaylanan bir oyunlar bütünü hayal edin. Olasılıklar tam anlamıyla akıllara durgunluk veriyor ve geleceğe doğru ilerledikçe Web3 oyunları için gerçek bir inovasyon haline gelecek.

Ön satış tüm hızıyla devam ederken, erken rezervasyon fırsatları bitmeden hemen web sitelerine gitmenizi öneririz.

>>> Metacade ön satışına katılabilirsiniz <<<

2) Bitcoin (BTC) 2022’de Şimdiye Kadar Düşüş Gösterdi

Bitcoin’in gerçekte ne kadar değerli olduğuna dair süregelen tartışma, 2022’de daha da yoğunlaştı. BTC tokeni, tüm kripto paraların en ünlüsü ve en değerlisidir, ancak değerinin fiyat bakımından önemli ölçüde düştüğü sıcak bir yıl geçirdi. Bu son düşüş trendinin gerçekten devam edip etmediği büyük bir soru.

Bazı insanlar BTC’yi 2022’nin sonunda satın alınacak en iyi kripto para olarak görüyor, çünkü mevcut fiyatıyla onu indirimli olarak almak mümkün. Öte yandan, diğerleri daha da düşebileceğini düşünüyor ve 60.000$ üzerindeki zirvelere kadar yeniden tırmanmak için yeterli içsel değere sahip olup olmadığını sorguluyor. Bazı analistler, BTC’nin tamamen sıfıra düşebileceğini öne sürecek kadar ileri gitti. Her kafadan bir ses çıkıyor.

Bitcoin’in bugüne kadarki inanılmaz derecede değişken fiyat geçmişi, bize kaç kişinin bu token ile büyük kârlar elde ettiğini, diğerlerinin ise büyük tutarlar kaybettiğini gösteriyor. 2023’te yeniden değer kazanmaya başlayıp başlamadığı henüz belli değil, ancak önümüzde daha ilginç zamanların olduğu kesin gibi görünüyor.

3) Ethereum (ETH) Birleşmesini Tamamladı, Peki Ama Ne Pahasına?

En değerli ikinci kripto para olan ETH, Ethereum blok zincirinde çalışıyor ve son aylarda The Merge olarak bilinen büyük bir yükseltmeden geçerek tüm haberlerde yer aldı ve bazıları bu birleşmenin onu daha sürdürülebilir hale getirerek daha parlak bir geleceğin kapılarını açacağını söylüyor.

Birleştirme, bu köklü blok zincirini, enerji tüketimini %99’un üzerinde azaltan, enerji açısından daha verimli bir proof of stake modeline taşımayı içeriyordu. Bu para biriminin destekçileri, bu gelişmenin onu daha ölçeklenebilir hale getirdiğine ve gelecekte onu Bitcoin’den daha değerli hale getirebileceğine inanıyor.

Ancak ETH de çoğu büyük kripto para gibi 2022’de kan kaybetti ve değerinin yarısından fazlasını yitirdi. Enerji açısından verimli bir akıllı sözleşme çözümü olarak potansiyelinin değerine henüz yansıyıp yansımayacağı tartışmaya açık – pek çok kişi bunun ne işe yaradığını gerçekten anlayan yeterince insan olup olmadığını merak ediyor, ancak 2023 kesinlikle bize gösterecek.

4) Shiba Inu (SHIB) Metaverse Çıkartmasına Başlıyor

Shiba Inu (SHIB), 2021’de ilk kez piyasaya sürüldüğünden beri her zaman keskin görüş ayrılıkları yaşadı. Bir internet meme’i koini olarak, bazılarının alaylarına konu oldu, ancak diğerleri tarafından kararlı bir şekilde el üstünde tutuldu, ama nihayetinde net, pratik bir amacın olmaması şimdiye kadarki ilerlemesini sınırlamış olabilir. Buna rağmen hala Dogecoin katili olarak adlandırılıyor ve piyasaya çıkışından bu yana ciddi fiyat artışları gösterdi.

Bu koinin destekçileri ve hızlı kâr elde etmek isteyenler para akıtmaya çalıştıkça, gelecekte kesinlikle daha fazla fiyat değişkenliği olacak. Bununla birlikte, fiyatı büyük ölçüde büyük aktörlerle ilgili haberlere veya çalkantılı yatırımcı görüşüne bağlı olan Shiba Inu’nun uzun vadeli bir değeri olup olmadığı sorusu cevapsız kalmaya devam ediyor.

Küçük Shibaların içinde yaşayacağı bir metaverse enkarnasyonu olan The Shiberse bunu potansiyel olarak 2023’e girerken satın alınacak daha iyi kripto paralardan biri haline getirebilir. Henüz ince ayrıntılar kamuoyuyla paylaşılmadı, ancak ekosisteme değer katmak için tasarlanmış birçok sürükleyici özellik ile büyüyen play-to-earn oyunları için oyun trendine göre modellenmiş gibi görünüyor.

5) Dogecoin (DOGE) İnternet Meme’i Koinleri Kategorisinin Öncüsüydü

En tartışmalı dijital para birimlerinden biri olan Dogecoin, hızlı büyüme dönemlerinin yanı sıra bazı baş döndürücü fiyat düşüşleriyle 2013’ten beri piyasada. Bir şaka olarak başlayarak kripto paraları tiye almayı amaçlamıştı, ancak bunun yerine pek çok meraklısı ve nefret edeni ile internet meme’i koinleri diyebileceğimiz yeni bir türün ortaya çıkmasını sağladı.

DOGE’nin ünlüler de dahil olmak üzere büyük bir hevesli meraklı topluluğuna ilham verdiğini açıkça görebiliyoruz – ancak büyümesini sürdürmek için yeni alanlara girmek ve yeni yatırımcıları çekmek için daha güçlü bir stratejiye sahip olması gerekiyor. Kullanımı açısından, DOGE işlemleri gerçekten de Bitcoin’den daha hızlı, ancak genel kanı hala muhteşem olmak için henüz yeterince fazla şey sunmadığı yönünde.

Tıpkı tokenler gibi, DOGE’nin fiyatı da büyük ölçüde piyasa duyarlılığına dayalı ve çılgınca sallanabiliyor, bu da onu tehlikeli, iki ucu keskin bir kılıç yapıyor. Analistler, gelecek yılın gerçek kazananları arasında olup olmayacağı konusunda bölünmüş durumdalar, ancak 2023’e yaklaşırken kesinlikle göz önünde bulundurmanız gereken bir proje.

6) Cardano (ADA) Yeni Sözleşmeler ve Uygulamalarla Akıllılaşıyor

ADA tokeni, Cardano ağının yerel para birimidir ve şu anda proof of stake yöntemini kullanan en büyük kripto paralar arasında sayılmaktadır. 2017’den beri piyasada ve aktif token sahiplerini ödüllendirmek için bir konsensüs mekanizması kullanıyor.

ADA tokenine olan talep umulduğu kadar güçlü olmasa da, genel piyasa trendi, genel olarak değer kaybetmesinde önemli bir rol oynadı.

Gelecekteki beklentilere gelince her şey, Cardano’nun merkeziyetsiz finans projeleri veya diğer uygulamalar için ağındaki akıllı sözleşmelerin sayısını artırmaya ne kadar hızlı girebileceğine bağlı. Büyüyen bir sektörde çok çeşitli olası kullanım alanlarıyla, Cardano’nun 2022 sona ermeden satın alınacak en iyi kripto paralardan biri olarak neden bu listede yer aldığını anlamak oldukça kolay.

Sonuç – Metacade Gelecek İçin Bir Yıldız Olarak Parlıyor

2022’nin zorlu geçmesine rağmen, Metacade gibi küllerinden doğan ve bize 2023’e girerken kripto pazarlarının hala gelişmeye hazır olduğunu gösteren pek çok orijinal ve son derece yaratıcı yeni proje var.

Detayları incelediğimizde, Metacade’in kapsamlı, çok yönlü hizmet programı ve üretimi hızlandırırken kendisini desteklemek için ilgi çekici topluluk tabanlı geliştirme modeli ile şu anda satın alınması gereken en iyi kripto para olduğu çok açık. Şu anda mevcut olan her şeyden daha fazla uygulanabilirlik sağlayan bir konsepte sahip sağlam bir oyun platformu olacağı tahmin ediliyor.

Metacade’i metaverse’te oyun oynama tabanı üzerine inşa etmek, 2023 ve sonrasında patlamaya hazırlanan en hızlı büyüyen pazarlardan birine girerek uzun ömürlü olmasını sağlar. İnternette büyüyen bu tutkulu hareketle, tüm işaretler açıkça MCADE tokeninin bir sonraki büyük kazanan olacağını gösteriyor.

1USDT karşılığında 125MCADE sunan bir beta ön satış ile Metacade’e erken giriş yapmak çok önemli. Toplamda sadece 9 aşama ve her aşamada artan fiyatla – son aşama 1USDT karşılığında yalnızca 50MCADE sunuyor – erken başlayan yatırımcıların yararlanmasını bekleyen büyük bir fark. Bu akıllara durgunluk veren tokene mümkün olan en kısa sürede bir göz atmanızı önemle tavsiye ederiz!

Metacade ön satışına katılabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir