Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.184
% 0.76
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.184
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

2022’de Sükse Yapacak 10 Metaverse Coin Belli Oldu!

2021’in dördüncü çeyreğinde önemli fiyat artışı yaşayanlardan biri, metaverse coin projeleri oldu. Kripto para piyasaları şu anda zorlanıyor olsa da metaverse coin’ler yükselişini sürdürüyor. Bir uzman olan Mark Arguinbev, 2022’de yükselebilecek coin’leri duyurdu. Coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Uzmana göre bu 10 metaverse coin, 2022’ye damga vurabilir

Listenin başında, 2019’da piyasaya sürülen Verasity, yer alıyor. Tescilli Proof-of-View (PoV) protokolü ile kullanıcıların videolar izleyerek VRA tokenları kazanmalarını sağlar. Verasity’nin ağı, trafiğin organik olmasını sağlayarak yayıncılar için reklam gelirini artırır. Verasity, VeraViews, VeraWallet ve VeraEsports olmak üzere üç ana ürün içerir. İkinci sırada, Efinity Token (EFI) yer alıyor. Ağustos 2021’de piyasaya sürülen Efinity; NFT’ler ve Metaverse için oluşturulmuş yeni nesil bir Blockchain’dir ve Enjin ekibi tarafından geliştirilmiştir.

Üçüncü sırada, WAX Blockchain’indeki en popüler oyun olan Alien Worlds (TLM) yer alıyor. Alien Worlds, kullanıcıları Trillium ile ödüllendiren, oynayarak kazanılan bir NFT oyunudur. Dördüncü sırada, Wilder World (WILD) bulunuyor. Wilder World, Unreal Engine 5 ile oluşturulmuş Ethereum tabanlı bir Metaverse’dir. Wilder World Metaverse hala geliştirme aşamasında. Beşinci olarak uzman, Star Atlas’a (ATLAS) dikkat çekiyor. Star Atlas, Solana üzerine kurulu sanal bir metaverse’dir.

Altıncı sırada, Yield Guild Games (YGG) yer alıyor. Yield Guild Games, kripto ekonomileri için bir DAO platformudur. YGG, platformun DAO ve ekosistemine güç sağlayan ERC-20 tokenıdır. Yedinci olarak uzman isim, Chromia (CHR)’dan bahsediyor. Chromia, insanların gerçek dünyada dApp’ler oluşturmasını kolaylaştıran bir Blockchain platformudur. Sekizinci sırada, müzik ve video yayıncılığına odaklı CEEK VR (CEEK) yer alırken dokuzuncu sırada kendisini “metaverse’e açılan bir kapı” olarak tanımlayan Metahero (HERO) yer alıyor. Son olarak uzman, IoTeX (IOTX)’ten bahsediyor. IoTeX, Nesnelerin İnterneti (IoT) için oluşturulmuş gizlilik merkezli ve ölçeklenebilir bir Blockchain’dir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir