Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.354
% 0.16
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.354
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

2022’de Patlayacağına İnanılan 9 Altcoin Listesi!

2022’de patlayacak sıradaki altcoin projelerini belirlemek oldukça zor. Bu listeler hazırlanırken, analistler bir dizi faktörü göz ününde bulunduruyor. Geçmişteki fiyat hareketleri, sürdürülebilirlik, teknoloji uygulanabilirliği, topluluk ve ölçeklenebilirlik bunlardan bazıları.

Tüm bu özelliklere sahip oldukları için, bu 9 altcoin’in gelecekte patlama ihtimali var. Hepsini aşağıda ayrıntılı olarak inceleyelim…

Bu yıl patlayacak sıradaki altcoin projeleri hangileri olacak?

Ethereum (ETH)

Ethereum (ETH), 2022’de patlaması beklenen ilk kripto para birimi. Bugün, Ethereum piyasanın en büyük akıllı sözleşme platformudur. Ayrıca, DeFi’den NFT’lere, meme coin’lerden dApp teknolojilerine ortaya çıkan kripto teknoloji havuzuna ev sahipliği yapıyor. Analistler, bunların uzun vadede Ethereum’a olan talebi artırmasını bekliyor. Ethereum için bir diğer gelişme, uzun süredir beklenen “merge”. Merge yani birleşme ile Ethereum PoS Blockchain’e geçecek.

Analistleri Ethereum’un sıradaki patlama olduğuna ikna eden diğer faktörler arasında geçmiş fiyat hareketi yer alıyor. 2015 yılında kurulan Ethereum, ilk yatırımcılarına %650000’den fazla bir yatırım getirisi sağladı. Bu süre boyunca, en dalgalı piyasa çöküşlerden sonra bile hızlı bir şekilde toparlandığını kanıtladı.

Analistlerin ve yatırımcıların çoğu, Ethereum’un sadece patlamakla kalmayacağını, aynı zamanda olumlu yükseliş trendini sürdürecek sürdürülebilir bir proje olduğuna inanıyor. Analistler, ETH fiyatının Aralık 2022’den önce toparlanmasını ve 2021’deki en yüksek seviyelerine ulaşmasını ve 2025 yılına kadar 10.000 doları geçmesini bekliyor.

Ripple (XRP)

Ripple (XRP), şu anda SEC’e karşı yasal bir savaşla mücadele ediyor. Yine de analistler, 2022’de satın alınacak en iyi kripto para birimi olduğunu söylüyor. Esnekliği nedeniyle patlayacak bir sonraki kripto listesinde ilk sıralarda yer alıyor. Devam eden yasal savaşa ve çevredeki olumsuz basına rağmen, Ripple, %7000’i aşan yatırım getirisi ile genel olarak olumlu bir yükseliş trendi ve en değerli 10 kripto para birimi arasındaki konumuyla devam etti. Altcoin projesine yatırımcı ilgisi caydırılmadı, popülaritesi arttı ve topluluğu istikrarlı bir şekilde büyüdü.

Ripple’ın teknolojisi ve XRP üzerinde uygulanabilirliği nedeniyle yüklenecek bir sonraki kriptolar arasında yer alıyor. İşlem ücretlerini düşürürken sınır ötesi transferlerin hızlarını artırarak küresel ödemeleri daha verimli hale getirmeyi amaçlıyor. Halihazırda bir düzineden fazla ülkede büyük bankalar tarafından benimsenmiştir. Analistler, SEC davasının nihai patlamasını sınırlayan tek şey olduğunu söylüyor.

ApeCoin (APE)

ApeCoin (APE), muazzam popülaritesi nedeniyle 2022’de patlayacak bir sonraki kripto para birimleri listesinde. Ayrıca, geçmişteki yıldız fiyat hareketi ve ApeCoin ekosisteminde meydana gelen gelişmeler nedeniyle burada yer alıyor. Bulunduğu üç ayda, şimdiden %500’ü aşan bir yatırım getirisi var.

ApeCoin ayrıca en aktif takipçi topluluklarından birine sahiptir. Bunlar, A listesindeki ünlülerden en popüler kripto etkileyicilerine kadar uzanır. Altcoin projelerinden NFT’lere ve hatta yakın zamanda piyasaya sürülen sanal arazilere kadar kripto ürünleri her zaman aşırı talep gördü. Bütün bunlar, APE fiyatını yukarı itme konusunda net bir etkiye sahip oldu.

Analistler, kısa vadede, iyileşen bir kripto piyasası ve APE topluluğunun tokenin fiyat patlamasını ateşlemesini bekliyor. Aynı zamanda, uzun vadede, iyileşen bir kripto piyasası gibi daha fazla ürünün piyasaya sürülmesi ve ağdaki beklenen ApeCoin mainnet gibi gelişmeler gelecekteki değer kazanımlarını teşvik edecek.

Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB), Binance borsasının kripto para birimidir. Ayrıca, en popüler ve en kullanışlı Blockchain’lerden biridir. Bu arada BNB, yaklaşık 5 yıl içinde %200000’den fazla yatırım getirisiyle ile mükemmel bir performansa sahip. Zaten 2022’de en iyi 10 kripto varlık listesine girdi. Böylece popülaritesi, dünyanın en büyük ve en likit borsası olan Binance borsası ile yakın ilişkisi sayesinde daha da arttı.

Analistler üç temel faktör, Binance Coin’in patlamaya hazır olduğuna ikna ediyor. Birincisi, Binance ve Binance Smart Chain, işlem ücretlerinden DeFi platformlarında stake etmeye kadar BNB tokenlerinin kullanım durumlarını sürekli olarak artırıyor. İkincisi, Binance sürekli olarak fazla Binance Coin yakıyor.

Son olarak, Binance esnek bir altcoindir ve piyasaya hızla uyum sağlar. Çöktüğünde düşer ve toparlanırsa bir boğa koşusuna zorlar. Analistler, tüm bunların BNB fiyat patlamasını ve 2025 yılına kadar 1000 dolara yükselmesini tetikleyeceğini söylüyor.

Solana (SOL)

Solana (SOL), en hızlı büyüyen akıllı sözleşme ekosistemlerinden biridir. Sadece 2 yıldan daha kısa bir süredir var. Ancak bu süre zarfında ilk 10 kripto listesine girdi. Blockchain ağındaki büyüme seviyesi de gelişimini hızlandırıyor.

Ethereum katili, Ethereum ağında yer alan tüm geliştirme projelerini yansıtır. Son derece başarılı meme coin’leri piyasaya sürmekten, popüler NFT’lere ev sahipliği yapmaktan, metaverse’e ev sahipliği yapmaktan ve ultra güvenli ve ultra hızlı DeFi programlarının ve dApp’lerin oluşturulmasına izin vermekten en iyi notu alan Blockchain.

Solana ayrıca diğer tüm üst düzey akıllı sözleşme platformlarından daha yüksek bir verime sahip. Büyük markalarla çok sayıda ortaklığa imza attı. Ayrıca topluluğu da hızla büyüyor. Solana ağındaki geliştirici etkinliğinin seviyesi de yükselişte. Analistler, tüm bunların SOL’e olan talebi artışını tetiklemesini ve önümüzdeki birkaç ay içinde 2021 zirvelerine yolcuğu başlatmasını bekliyor.

Cardano (ADA)

Cardano (ADA), enerji açısından verimli PoS algoritması üzerinde çalışan en büyük akıllı sözleşme platformudur. Ayrıca, Cardano’daki tüm programların ve yükseltmelerin uygulamadan önce hakem tarafından gözden geçirilmesi gerektiğini görerek en güvenli Blockchain’ler arasında üst sıralarda yer almaktadır. Bu, güvenlik bilincine sahip kripto geliştiricilerinin ve markalarının sürüler halinde ağa çekilmesine yardımcı oldu.

Ancak, analistler sadece bunlara güvenmiyor. Diğerleri, esnekliğini ve geçmiş fiyat hareketini içerir. Yeni başlayanlar için, sözde Ethereum katili genel olarak olumlu bir yükseliş trendini sürdürdü. Ayrıca, en yıkıcı piyasa çöküşlerinden bazılarının ardından hızla toparlanarak dayanıklılığını kanıtladı.

Analistler, önümüzdeki dönemlerde, toparlanmakta olan kripto piyasasının, 2021 zirvelerine doğru patlayıcı rallisini ateşlemesini bekliyor. Büyüyen bir kripto topluluğu, ağ içi gelişmeler ve önde gelen markalarla ortaklıkların, önümüzdeki 5 yıl içinde daha fazla yükseliş trendini ve olası bir tırmanışın 10 doları geçmesi bekleniyor.

Decentraland (MANA)

Decentraland (MANA), en popüler ve en umut verici metaverse projelerinden biridir. Bu arada, ilk metaverse projelerinden biridir. Bu nedenle, en büyük ve en değerli sanal dünyaya dönüşmesine yardımcı olan ilk hareket etme avantajına sahiptir. Bu aynı zamanda önde gelen on-chain ve off-chain markalardan önemli ortaklıklar elde etmesine yardımcı oldu.

Decentraland kripto topluluğu da hızla büyüyor. Kripto projesi, ekosistem üzerinde aktif olarak programlar geliştiren veya burada sanal araziye sahip olan büyük isimdeki on-chain ve off-chain markaların yanı sıra artan sayıda yatırımcıyı da kendine çekti. Bunlar, metaverse’i satın alınacak en umut verici metaverse paralarından biri ve herhangi bir kripto yatırımcısının patlayacak bir sonraki kripto listesindeki en iyi özellik haline getiriyor.

Analistler, diğer kripto paraların çoğunda olduğu gibi, toparlanan bir kripto piyasasının ve yeniden alevlenen metaverse çılgınlığının MANA token fiyatlarını 2021’deki en yüksek seviyelerine çıkaran patlayıcı bir ralliyi ateşlemesini bekliyor. Ethereum yükseltmesinin, Decentraland sanal alanlarındaki gelişmeler ve daha fazla oyna-kazan oyununun dahil edilmesinin, zaten yükselen fiyatları artırmaya devam etmesi beklenmektedir. Önümüzdeki 5 yıl içinde kripto topluluğu, MANA’nın 20 doların üzerine çıkabileceğini söylüyor. Böylece MANA, bugün satın alınabilecek en iyi kripto paralardan biri haline geliyor.

Uniswap (UNI)

Uniswap (UNI), genellikle DeFi Kralı olarak adlandırılır. En popüler ve en büyük merkezi olmayan borsalardan biridir. Ethereum üzerine inşa edilmiştir. Daha sonra 2020’nin sonlarında yardımcı programı ve yönetim tokeni UNI kullanıma sunmuştur. Bugün bunların yatırım getirisi %1000’den fazladır. Popülerliği ve takipçi topluluğu artıyor. Böylece bize token fiyatlarının mevcut yükseliş trendini sürdüreceğine ikna ediyor. Bu da 2022’de patlayacak bir sonraki kripto para birimleri listesindeki sonucunu açıklıyor.

Ancak Uniswap’ı bugün satın alınacak en iyi kripto para yapan tek faktör bunlar değil. Üç özel faktör, onu bugün yatırım yapmak için en umut verici kriptolardan biri yapıyor. Birincisi, kripto yatırımcıları ve traderlar arasında anonimlik ve mahremiyet ihtiyacı konusunda artan farkındalık.

İkincisi, Uniswap, sistemlerini yatırımcı ihtiyaçlarına uyacak şekilde sürekli olarak yükselten çok dinamiktir. Örneğin, multi chain olan Uniswap V3’ü (hem Ethereum hem de Binance Smart Chain’de mevcuttur) çalıştırıyor ve yakında Ethereum’un Optimus’unda (bir katman 2) kullanıma sunulacak. Son olarak analistler, Ethereum sonunda Ethereum 2.0 yükseltmesini sunduğunda Uniswap’ta daha fazla etkinlik bekliyor.

Tüm bunlar, Uniswap’ın mevcut yükseliş trendini sürdürmesine, muhtemelen 2025 yılına kadar 100 doların üzerine çıkmasına yardımcı olmada çok önemli bir rol oynayacak. Bununla birlikte analistler, önümüzdeki birkaç ay içinde, toparlanmakta olan bir kripto piyasasının UNINam Salan Analistten LINK, UNI, FTM ve VET Tahmini! token fiyat rallisini erkenden yukarıya itmesine yardımcı olmasını bekliyor. Analistlerin ilk hedefi 2021’in en yüksek seviyesi olan 44 dolar.

Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu (SHIB), piyasanın ikinci en popüler ve en değerli meme coin projesidir. Ağustos 2020’de piyasaya sürülen sürüldü. Mayıs 2021’e kadar yatırımcılarının sermayelerini yüzde 5 milyondan fazla büyütmelerine yardımcı oldu. Ardından, daralan piyasayla ATH seviyesinin %90’ından fazlasını kaybetti. Ancak piyasanın hızla toparlanması bekleniyor. Bu arada analistler, yeniden canlanan bir meme coin çılgınlığı bekliyor.

Bu iki faktör, SHIB’nin 2021’deki değer kazanımlarını etkilemede en büyük rolü oynadı ve ATH ulaşmasına yardımcı olması oldu. Ayrıca, kısmen de olsa, patlayacak bir sonraki kripto para birimleri listesine Shiba Inu’yu dahil etme kararımızı da bildirdiler.

Ayrıca, yakın geçmişte Shiba Inu geliştiricilerinin Shiba ekosistemini zenginleştirmeye karar verdiği de bilinmektedir. Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere, bir token launchpad olan Shiba Swap DEX platformunu inşa ettiler. Böylece SHIB yanma oranını hızlandı. Bunların yanı sıra analistler, büyüyen bir topluluk ve fenomen desteğinin uzun vadede etkili olacağını söylüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir