Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.851
% 1.89
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.851
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

2022’de NFT Sektöründe Yeni İş Pozisyonları Açılacak

NFT’ler, başta sanatçılar olmak üzere birçok içerik üreticisinin oluşturduğu bu yılın en çok rağbet gören sektörü oldu. Uzmanlar, NFT’lerin 2022’de de etki yaratmaya devam edeceğini tahmin ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Blockchain uzmanları CBS MoneyWatch’e verdiği demeçte, NFT oluşturmak isteyen büyük şirketler gelecek yılın ilk birkaç ayını ekipleri işe alarak geçireceğini söylüyor. Uzmanlar, işverenlerin bu NFT’leri potansiyel alıcılara pazarlayabilecek kişileri arayacağını tahmin ediyor.

Georgia merkezli NFT oluşturma platformu GigLabs’ın kurucu ortağı Jon Parise konuyla ilgili şunları söyledi;

“Bu yetenek daha önce hiç yoktu ve markalar bu ekipleri çalıştırmanın en iyi yolunu buluyor. NFT stratejisi, geliştiriciler, topluluk yönetimi hepsi gelecekte markalar ve NFT stratejileri için çok önemli roller olacak.”

NFT oluşturucusu Blockparty CEO’su Vladislav Ginzburg, hayranlar veya izleyicilerin bir NFT ile nasıl etkileşime gireceği konusunda strateji belirleyecek biri için bir pozisyon açacağını söyledi.

Coinbase, NFT iş geliştirme müdürü için iş ilanı verdi, DraftKings, NFT pazarı için kıdemli bir topluluk ortağına ihtiyaç duyuyor ve VaynerMedia, NFT sanatçılarını işe alıyor.

New York City’deki StockX spor ayakkabı satıcısının NFT ortaklıklarının üst düzey yöneticisi için bir iş ilanı var. “NFT’leri hayata geçirmekten sorumlu olacak kişi.” şeklinde ilan verilmiş.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir