Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.054
% 0.96
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.054
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

2 Usta Analist, Ralli Yapacak 8 Altcoin’in İsmini Verdi!

Yaygın olarak takip edilen analist Michaël van de Poppe, fiyat hedeflerini belirlerken potansiyel giriş noktaları için üç altcoin projesini değerlendiriyor. Öte yandan Cheeky Crypto 2022’de büyük hareketler beklediği beş altcoin’i paylaştı.  İşte detaylar…

Michael van de Poppe, takip edilecek altcoin projelerini sıraladı

Trader, 612.900 Twitter takipçisine, kurumsal çözüm Blockchain’i Zilliqa’nın (ZIL) 0.0375 doların üzerinde destek bulabilirse 0.05 dolar seviyesine çıkabileceğini söylüyor. Net bir yeniden test alabilirsek, bu projeye bakacağını söylüyor ve aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Şahsen, uzun vadeli işlemler için 0.0355 – 0.0375 dolar arasında ve ardından yaklaşık olarak 0.048 doları hedefliyor olacaktır. Ya da 0.048 dolarlık bir çevirme yapar.

Analist listesinde bir sonraki sırada lider akıllı sözleşme platformu Ethereum (ETH). Geniş bir zaman çerçevesini (HTF) hesaba katarken Bitcoin (BTC) ticaret çifti üzerindeki ETH’ye baktı. Ayrıca fiyat grafiğinde daha düşük bir seviyenin göründüğü belirtti. Ancak buna karşılık gelen bir göstergenin, yükseliş eğilimi olasılığına işaret ettiğine dikkat çekti. Uzman, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Şimdi HTF tabanlı yeni desteğe bakıyoruz. Yükseliş ayrışması devam ederse 0,058 BTC veya hatta 0,063 BTC – 0,065 BTC’de bir yeniden test görmeyi bekliyoruz.

Öte yandan radarındaki son coin, kurumsal düzeyde Blockchain platformu Fantom’dur (FTM). Van de Poppe, altcoin’i uzun vadede izleyeceğini söyledi. Birkaç kilit direnç noktasını geçerek mevcut seviyelerin iki katından fazla olabileceğini belirtti. Analist, daha geniş zaman dilimlerine bakıldığında FTM’in 0.34 doları aşması gerektiğini aktarıyor. Bunun ardından 0.54 ve 0.68 dolar için önünün açık olacağını söylüyor.

Cheeky Crypto, bu altcoin’lere dikkat çekti

Öte yandan Cheeky Crypto, yakın zamanda paylaştığı bir Youtube videosunda, 2022 yılında önemli fiyat hareketlerine sahne olacak altcoin’leri paylaştı. Cheeky Crypto’ya göre öncelikle Chainlink (LINK)’in potansiyelini göz ardı etmemek gerekiyor. Analist, Chainlink’in kullanım durumuna da işaret ederek oracle’ının en çok kullanılanlardan biri olduğunu söylüyor.

Öte yandan analist, tıpkı LINK gibi bir oracle ağı olan XYO’dan (XYO) bahsediyor. XYO’nun ardından API3 (API3), Charli3 (C3), UMA (UMA) kripto para projelerine dikkat çekiyor. Uzun vadede bu altcoin’lerde yükseliş beklediğini, 2022’de potansiyellerini açığa çıkaracağını aktarıyor. Yazımızı sonlandırırken, bunların yalnızca analistin görüşü olduğunu belirtmek isteriz. Her yatırımcı, yatırımını kendi araştırması doğrultusunda yapmalıdır. Hiçbir analistin yorumuna körü körüne inanılmamalıdır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir