Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.834
% 1.28
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.834
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

2 Usta Analist, Bitcoin ve Bu 5 Altcoin İçin Sıradakini Açıkladı!

Popüler Twitter analistleri Michaël van de Poppe ve Pentoshi, yakın tarihli teknik analizlerinde Bitcoin ve 5 popüler altcoin projesi için sıradaki seviyeleri tahmin etti.

“Cosmos tabanlı bir altcoin projesi için ralli henüz bitmedi”

RUNE’nin 1 Mart’taki 4,85 dolardan %147 artarak 11,99 dolara ralli yapmasına rağmen, popüler kripto analisti Michaël van de Poppe, yakın tarihli bir tweet’te THORChain’in daha fazla yükselebileceğini söyledi:

RUNE de 14.50-15 dolara doğru devam edeceğimizi düşünüyorum.

Genel olarak analist, RUNE gibi altcoin projelerinin 2021’deki boğa döngüsünden bile daha ağır olacağını düşündüğü bir sonraki yükseliş döngüsü için geciktiğini söylüyor:

Altcoin’ler bir yıl boyunca ayı piyasasındaydı. Sanırım bununla işleri bitti ve yeni bir döngüye yakınız…Kesin olan bir şey var ki, 2021 döngüsü, benimsemenin boyutu ve büyümesi açısından 2017’den daha çılgındı. Bir sonraki daha ağır olacak.

Analist, 2. katman ölçeklendirme çözümü altcoin Polygon’a (MATIC) geçerken, MATIC’in toparlanmadan önce biraz düşebileceğini söylüyor.

Hala MATIC için potansiyel olarak bu (aşağıdaki) seviyeye bakıyorum.

VeChain (VET)’e geçen analist, altcoin’in yükseliş ayrışmasının neredeyse tamamlandığına inanıyor ve bu da VET için başka bir ayağı tetikleyebilir.

Van de Poppe, son olarak Zilliqa’yı (ZIL) listeliyor. Analist, yatırımcıları, yalnızca geçen ay %340 artışla peşinden koşmaktan kaçınmaları konusunda uyarıyor.

Bitcoin ve Ethereum’un rallisi bitmedi

Pentoshi lakaplı Twitter analisti, Terra (LUNA) kurucu ortağı Do Kwon gibi büyük oyuncuların daha fazla BTC almaya karar vermesine bağlı olarak 53.000 dolara olası bir yükseliş olabileceğini söylüyor.

Analist, daha sonra, oyna-kazan oyunu Axie Infinity (AXS) için ödeme mekanizması sağlayan Ethereum side chain Ronin Network’e yapılan 600 milyon dolarlık son saldırının ardından ETH’ye ağırlık veriyor. Çalınan ETH’nin dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX’e gönderilmesi ışığında, saldırının Ethereum fiyatının ilerlemesi ve 3.600 dolar seviyesini geçmesi için iyiye işaret olabileceğini düşünüyor.

Coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız Pentoshi son olarak, MicroStrategy CEO’su Michael Saylor’un Silvergate Bank ile 205 milyon dolarlık Bitcoin teminatlı krediyi açıklayan yeni bir tweet’inden bahsediyor:

Terra’nın 1.2 milyar dolarlık BTC satın alımında, herkes fiyatı etkilemeyeceğini söyledi. Saylor’un satın alımı, BTC için fiyatın düşeceği anlamına da geliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir