Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$62.547
% 1.49
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 62.547
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

2 Dev Balina, Bu Altcoin’den Çılgınca Alıyor!

En büyük kripto para yatırımcıları olan balinalar, altcoin projelerinden biriktirmeye devam ediyor. Son WhaleStats verilerine göre büyük balinalar Shiba Inu’ya (SHIB) odaklanmış durumda. Geçtiğimiz 24 saat içerisinde iki balina, milyon dolarlık SHIB alımı gerçekleştirdi. İşte detaylar…

Altcoin balinalarının odağında SHIB var

En büyük iki Ethereum balinası tarafından gerçekleştirilen iki ayrı işlemde, toplamda 2.76 milyon dolarlık 130.5 milyar SHIB satın alındı.  Öncelikle, Bombur isimli balina 52.72 milyar SHIB’lik bir alım gerçekleştirdi. Bu miktar, toplamda 1.08 milyon dolara denk geliyor. 76. en büyük Ethereum balinası olan Bombur’un elindeki SHIB’lerin dolar değerine bakıldığında, meme coin’in, balinanın elinde tuttuğu en büyük beşinci yatırım olduğu görülüyor.

Öte yandan, BlueWhale0073 isimli bir balina da SHIB işlemiyle gündeme geldi. Balina, 1.67 milyon dolarlık 77.8 milyar SHIB’i sepetine attı.  Bu, son 48 saat içinde dünyanın beşinci en büyük Ethereum balinasından yapılan ikinci büyük işlem gibi görünüyor. coinmuhendisi.com olarak daha önce de bildirdiğimiz üzere, aynı balina Salı günü yaptığı bir işlemle portföyüne 1.44 milyon doların üzerinde değerde 70.6 milyar SHIB ekledi.

Shiba Inu’daki son gelişmeler

Bu birikim ile SHIB, ilk 1000 ETH adresi arasında en üst sıradaki konumunu korumayı başarıyor. WhaleStats tarafından sağlanan verilere göre, en büyük yatırımcılar, şu anda toplam 1.28 milyar dolarlık SHIB’e sahipler.  Bu sırada, Çarşamba günü, Shiba Inu ekibi, SHIB tokenının artık yakın zamanda açıklanan metaverse’ü “SHIB: The Metaverse”de arazi parsellerini basmak için kullanılabileceğini ortaya çıkardı.

SHIB: The Metaverse’de sunulan 100.595 farklı arazi parçası var. Başlangıçta, yalnızca Ethereum (ETH) kullanarak arazi satın almak mümkündü. Şimdi, SHIB’in metaverse projesine entegrasyonu, yalnızca arazi satın almayı mümkün kılmakla kalmıyor, aynı zamanda kullanıcılara sanal arazileri için ek özelleştirme seçenekleri de sağlıyor. SHIB’deki Toprak Sahipleri: Metaverse pasif gelir elde edebilecek, oyun içi kaynakları toplayabilecek ve ödüller üretebilecek, ancak bunlar henüz açıklanmadı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir