Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$60.603
% 1.87
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 60.603
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

2 Analistten “Bitcoin, Solana ve ETH” İçin Önemli Tahminler

Bitcoin’de 40 bin dolar desteğini haber veren kripto analistleri, Solana ve ETH fiyatlarının tepki verebileceği kritik seviyeleri belirliyor.

Bitcoin, Solana ve ETH analizleri

Kripto analisti Justin Bennett, en son Youtube güncellemesinde Bitcoin 40.000 dolar destek seviyesini tutabildiği sürece 50.000 dolara ulaşmanın mümkün olduğunu söyledi. Analist BTC fiyatının bu seviyeye ulaşabilmesi için 46.000 dolar üzerinde günlük kapanış gerektiğini ekliyor. Bu seviye Bitcoin’in 2021 kapanış fiyatı olduğu için kritik. Bennet, fiyat 40.000 doların üzerinde kaldığı sürece karamsar senaryoların gereksiz olduğundan bahsediyor.

Bennett daha sonra Ethereum’a (ETH) geçiyor ve geçen yılın Kasım ayından itibaren ETH’nin azalan yörüngesini gösteren aşağıdaki grafiği paylaşıyor. Kripto gurusuna göre, ETH’nin onu en son 5 Ocak’ta 3.400 dolar seviyesine felaket bir düşüşün ortasında gördüğü bir fiyat olan 3.600 doları geri alabileceğine ikna etmek için iki kilit direnç çizgisini aşması gerekiyor. Bennet, şunlarla analizlerini tamamlıyor:

3,120 doların üzerinde ikna edici bir kapanış, muhtemelen ETH’nin yükseliş eğilimini sürdürecektir. Bununla birlikte, alıcıların 3.600 doları açığa çıkaran ilk yüksek seviyeyi elde etmek için 3.280 doları aldığını görmek isterim.

Bu Bitcoin modeli yükselişin habercisi olabilir

Bir diğer Youtube analisti InvestAnswers sunucusu, 411.000 izleyicisine son zamanlardaki ters baş-omuz formasyonunu vurgulayan bir Bitcoin grafiği gösteriyor. Uzmana göre model, dramatik bir piyasa dönüşünün habercisi.

Analist, teknik analizin zorunlu olarak zor bir bilim olmamasına rağmen, BTC’nin gelecekteki fiyat hareketi konusunda iyimser olduğunu ekliyor:.

Tipik olarak fiyat ikinci dipten sonra tekrar düşer ve ardından sıçrar. Bu sıçrama aşamasındayız ve nereye gideceğimizi göreceğiz. Bu, başka bir yükseliş TA işaretidir. Ama hepimiz TA’nın yetişkin erkekler için astroloji olduğunu biliyoruz. Tutar mı bilmiyoruz ama çok, çok yükseliş eğilimi var.

Solana (SOL) teknik analiz

Ethereum (ETH) rakibi Solana’ya geçen InvestAnswers sunucusu, SOL’un göreceli güç endeksini (RSI) inceliyor. Metrik, bir kripto paranın mum salınımını 14 dönem boyunca analiz ediyor ve mevcut grafikte SOL’u haftalar bazında inceliyor. Analist RSI verilerini yorumluyor:

Solana’nın haftalık grafiğine bakarsak, RSI en düşük noktasında. Tarihte sadece haftada iki kez elde edildi, bu da bize Solana’nın bu 100 dolar seviyesinde bile çok fazla satıldığını gösteriyor. Bunu da dikkatle izleyeceğiz. Eğilim biraz düştü ama çok yakında tersine dönebilir.

Yazım sırasında, Ethereum ve Solana 40 bin doların kıran Bitcoin eşliğinde %5 düştü. coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, düşüşün nedeni Rusya-Ukrayna gerilimi gibi makroekonomik faktörlere dayandırılıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir