Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.490
% 4.30
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.490
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

2 Analist Bitcoin ve 4 Altcoin’e Yönelik Dev Tahminler Yaptı!

Kripto analisti Justin Bennett, Bitcoin (BTC) ve 2 altcoin’in dibe vurmadan önce daha fazla düzeltme yapacağını tahmin ediyor. Bennett ayrıca, BTC’nin 35.000 dolara düşebileceğini söylüyor. Bir diğer ünlü kripto para analisti Michaël van de Poppe ise, BTC’nin yükselmeye devam etmek için 40.000 doları aşması gerektiğini söylüyor. Analist ayrıca, listesindeki 2 altcoin hakkındaki görüşlerini de açıklıyor. Coinmuhendisi.com olarak, ünlü analistlerin görüşlerini ve analizlerini aktarıyoruz..

Analistler, Bitcoin için bu seviyelere dikkat çekiyor

Ünlü kripto para analisti Justin Bennett’e göre, Bitcoin’in yüksek seviyelerde tutunabilmesi, mevcut fiyatın altındaki çeşitli destek seviyelerinin nasıl davrandığına bağlı. Analist Bitcoin ile ilgili şunları söyledi.

Bitcoin‘in düşük seviye gelmeden önce 35.000 dolar bölgesini test etmesi için iyi bir şans olduğunu düşünmeye devam ediyorum. Tabii ki bu, önümüzdeki günlerde 37.600 dolar ve 39.500 dolar gibi seviyelerin tutulup tutulmayacağına bağlı olacak.

Yakından takip edilen kripto analisti Michaël van de Poppe ise, ABD Dolar Endeksi (DXY) karşısında Bitcoin’i (BTC) inceliyor. Analiste, BTC’nin yükselmeye devam etmek için 40.000 dolar seviyelerini aşması gerektiğini söylüyor Van de Poppe, Bitcoin’in yakın gelecekte bir yükseliş yaşayacağını, DXY grafiğinin de yükseliş sinyali verdiğini belirtti ve şunları ekledi.

Bitcoin’de kritik alan 40,000 dolar. Bu seviye kırılır ve ters çevrilirse, bence sırada 43 bin dolar var. Dolar da yükselmeye yakın.

İşte analistlerin radarındaki 4 altcoin

Kripto analisti Bennet, piyasa değerine göre lider altcoin olan Ethereum’un, 2.500 dolara düşebileceğini gösteren bir grafik modeli sergilediğini söylüyor. Analist, Ethereum’un, öngördüğü en düşük seviyeye düşerse, aylar içinde yaklaşık yüzde 60 artabileceğini söylüyor ve şunları ekliyor:

ETH, Nisan zirvesinden alçalan bir kanalda düşmeye devam ediyor. Ayrıca geçen gün kısa vadeli bir ayı bayrağı formasyonunun altına düştü… Bu teknik görünümün amacı, yaklaşmakta olan en düşük seviyeyi yaklaşık 2.500 dolar olarak belirlemek. Bir sonraki yükseliş gerçekleşmeden önce ETH’nin 2.500 dolarlık bölgeyi tekrar test etme ihtimalinin nispeten yüksek olduğunu düşünüyorum. Ethereum oraya sıçrar ve aşağıdaki grafikte azalan kanaldan kurtulursa, önümüzdeki aylarda başarısız olan haftalık seviyenin 4.000 dolarda yeniden test edilmesini izleyeceğim.

Bennett ayrıca, VeChain’i izlediğini ve altcoin projesinin analizini yaptığını açıklıyor. Kripto analistine göre, VeChain’in destek seviyesi şu anki fiyatının yaklaşık yüzde 10 altında, ancak daha da düşme riski var. Analist altcoin hakkında görüşlerini şu şekilde bildiriyor:

VET için bir sonraki kilit destek, Ocak ayından bu yana VET’i destekleyen 0.044 dolar bölgesidir. Eğer test edilirse, bu bölgeden iyi bir sıçrama beklerdim. Belki BTC ve ETH bize bu yaz bir rahatlama rallisi verirse, VET 0.055 dolara ve belki daha da yükseğe çıkabilir. Alternatif olarak, 0,044 doların altında bir günlük kapanış, bir sonraki kilit desteği 0,035 dolardan açacaktır.

Michaël van de Poppe ise, satın almadan önce Ethereum rakibi altcoin Fantom (FTM) için bir fiyat düşüşü bekliyor. Analist son olarak, adından sıkça söz ettiren altcoin ApeCoin’i (APE) de değerlendiriyor. Van de Poppe, yükselişten önce APE’nin bir düşüş yaşayarak geri çekileceğini söylüyor ve şunları ekliyor:

“Pekala, APE istediğim girişi vermedi, ama kar alma bölgesinde. Fiyat 18.40 dolar veya 19.30 dolar seviyelerine düşerse, bu bir alım fırsatı olarak değerlendirilebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir