Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.306
% 1.97
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.306
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

2.2 Milyon Dolarlık Bored Ape Çalındı, OpenSea İşlemleri Dondurdu

OpenSea, sahibi hırsızlık olayını bildirdikten sonra Bored Ape NFT’lerini dondurdu. Toplam 15 Bored Ape ve Mutant Ape çalındı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

NFT pazarı OpenSea, çalındıkları bildirildikten sonra 2.2 milyon dolar değerinde Bored Ape NFT’lerini dondurdu. Piyasadaki NFT’lerin artık “şüpheli etkinlik için rapor edildiğini” söyleyen bir uyarı var. Bu tür eşyaların alım satımı bu nedenle durduruldu.

Toplam 15 NFT çalındı. NFT’lerin sahibi Todd Kramer, olayı “tartışmasız olarak hayatının en kötü gecesi” şeklinde nitelendirdi ve çözüleceğinden umutlu olduğunu ifade etti.

OpenSea’de Güvenlik Sorunu mu Var?

Bazılarına göre dondurma işlemleri “kripto karşıtı” bir tutum ve OpenSea adına güvenlik sorununu ortaya koyuyor. Bu nedenle Crypto Twitter’da platforma da birçok eleştiri yöneltildi.

OpenSea, pazarın en popüler NFT platformudur ve yüz binlerce kullanıcıyı ve yoğun ticaret hacmini kendine çekmiştir. Bu nedenle söz konusu NFT’lerin çalınması, platformdaki diğer NFT’lerin güvenliği konusunda endişe yarattı. NFT’lerin tam olarak nasıl çalındığına dair çok az bilgi var ve platformdan henüz resmi bir güncelleme gelmedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir