Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.612
% 4.91
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.612
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

13 Yaş Üstü Kullanıcılar Artık CashApp’i Kullanabilir

Square CEO’su Jack Dorsey kısa süre önce CashApp’in 13 yaş ve üstü herkes tarafından kullanılabileceğini duyurdu. CashApp, kullanıcılara hisse senetlerinin yanı sıra kolayca Bitcoin satın alma fırsatı sunuyor. Bu, yakın gelecekte gençlerin BTC satın almaya başlayabileceği anlamına gelebilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

CEO, bugün attığı tweet’te CashApp sitesine bir bağlantı vererek, burada artık “+13 herkesin” paralarını güvenli bir şekilde gönderebileceğini, alabileceğini ve yönetebileceğini belirtti.

Square tarafından geliştirilen CashApp, kullanıcıların birbirlerine para transfer etmelerini sağlayan bir mobil ödeme hizmetidir. Ancak uygulama, diğer ödeme uygulamalarıyla etkileşimi içerecek, kullanıcıların hisse senedi ve Bitcoin satın almasına izin verecek şekilde gelişti. CashApp’in çalışması için yalnızca mevcut bir banka hesabına bağlı olması gerekir.

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, Dorsey’e bunun gençlerin CashApp kullanarak BTC satın alabileceği anlamına gelip gelmediğini sordu. Dorsey, Saylor’a henüz değil şeklinde karşılık verdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir